Frites Atelier heeft nieuwe specials op de kaart

Frites Atelier heeft nieuwe specials op de kaart

Vorig artikel Volgend artikel

Door de coronacrisis hebben we nog maar een Frites Atelier in Nederland, namelijk in Den Haag. Of het nou gaat om fancy frikandellen, de good ol’ bamischijf óf hippe kroketten, we dragen de haute friture een warm hart toe. Dus als een van de grondleggers van dit fenomeen met nieuwe specials komt, delen we dit graag.


Want vanaf deze week staan er weer nieuwe seizoensspecials bij Frites Atelier op de kaart. Dit keer heeft chef Sergio Herman twee nieuwe smaakcombinaties bedacht geïnspireerd door zijn reizen. Dat zijn Creamy Cheese & Kimchi Please en de We Go French. Goed om te weten: beide specials zijn vegetarisch.

Twee specials

Qua naam is Creamy Cheese & Kimchi Please al enorm catchy, dat geldt ook voor de ingrediënten. Want deze topping wordt gemaakt met: pittige kimchi, romige gesmolten kaas, gepekelde groentes en fijngesneden jalapeño’s. We Go French gaat wat meer richting het echte herfstgevoel. Deze topping is gemaakt met huisgemaakte truffelmayonaise (met zwarte truffel uit de Franse regio Perigord), sjalot, mosterdblad en geroosterde hazelnoten.

Frites Atelier

De haute friture van Frites Atelier is door chefkok Sergio Herman mede-opgericht. Bij het frietconcept staan ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid centraal. Snelle frieten met bijzondere toppings die opvallen door kwaliteit en smaakvolle details. Dat alles op een laagdrempelige, gastvrije manier om zo iedereen kennis te laten maken met de beste kwaliteit Vlaamse frieten. Op dit moment zijn er vestigingen in Den Haag, Brussel, Antwerpen en Gent.

(De afbeeldingen bij dit artikel © Chantal Arnts)

Wes van Geneijgen

Wes is editor-in-chief van Eatly.nl. Hij werkt als freelance journalist en copywriter. Is wakker te maken voor: goed eten&drinken of een toffe trip. Mail:...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies