Café Carbòn gaat vega(n) gerechten bezorgen met hulp van Iglo Green Cuisine

Café Carbòn gaat vega(n) gerechten bezorgen met hulp van Iglo Green Cuisine

Vorig artikel Volgend artikel

Café Carbòn staat bekend als een van dé restaurants in Amsterdam waar je als vleesliefhebber je hart op kan halen. Eerder deze week waren we er te gast voor een avond waarin ‘niets was zoals het leek’. Tijdens het diner bleek namelijk dat de gerechten waren gemaakt met de nieuwe producten van Iglo Green Cuisine. Dat was niet eenmalig, want vanaf deze week is bij het restaurant een maand lang vega(n) delivery food te bestellen.

Het steak- & grill restaurant wil op deze manier laten zien dat je met de nieuwe Green Cuisine-producten alle kanten op kunt. Dat is ook wat iedereen die nieuwsgierig is de komende maand zelf kan ervaren als ze bij het restaurant via Uber Eats of Thuisbezorgd bestellen. Daarnaast zijn de producten ook gewoon in de supermarkt te koop, voor als je zelf de keuken in wil duiken.

Bevroren

In verschillende landen zoals de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Zweden zijn vriesverse producten in het diepvriesvak enorm hip en een echte trend. In Nederland valt het op dat gebied nogal mee, dus Iglo wil met Green Cuisine een van de voorlopers zijn hier in Nederland. Het idee is om zo een vega(n) maaltijd te kunnen maken die minstens zo gezond is al die met producten van de versafdeling.

Stukje gemak

Daarbij speelt het merk ook in op het drukke leven van veel mensen en het weinig tijd om echt iets lekkers en gezond op de tafel te kunnen zetten. Dan kan een verse maaltijd heel makkelijk gemaakt worden met een diepvriesproduct. De vegetarische en veganistische vleesvervangers zijn namelijk gemaakt van plantaardige eiwitten zoals erwten en tarwe. En zo zitten er onder meer vegetarische hamburgers, falafel en krokante kipfilet in het nieuwe assortiment.

Menu

Bij Carbòn zijn vanaf deze week verschillende gerechten te bestellen via Uber Eats en Thuisbezorgd zoals de Brie Burger en Wrap met nuggets en pikante salsa. Daarnaast liggen de producten vanaf deze week ook in het diepvriesschap van onder meer Jumbo en Albert Heijn.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies