Vier toprestaurants uit Amsterdam gaan van 16 tot en met 25 mei op de Supper Cruise een pop-up diner verzorgen. Op deze dagen wisselen de vier restaurants elkaar af om op verschillende avonden hun culinaire hoogstandjes op het water te showen.
Voor deze eerste editie van Dine on Water zijn Bar Rouge, Baut, Helling 7 en Pesca gestrikt. De eerste drie restaurants serveren twee of drie dagen lang een uniek vijfgangenmenu met de beste gerechten van hun eigen kaart. Op zondagavond is het de beurt aan Pesca met hun ‘Fruit de Nuit’ special. Voor 89 euro per persoon geniet je van een onvergetelijke avond vol culinaire hoogtepunten en verrassend entertainment.
La Salle Neige
Een avondje Dine on Water moet een bruisende ervaring worden. Daarom start het diner in de witte zal van de Supper Cruise, La Salle Neige. Daar genieten gasten van cocktails die verzorgd worden door de nieuwe cocktailbar Supper Intimate. Dan verplaatst het gezelschap naar Le Bar Noir om te genieten van het diner terwijl erover de Amsterdamse wateren wordt gevaren.
De planning
Restaurant Helling 7 trapt de eerste editie af en presenteert op 16, 17 en 18 mei zijn gerechten. Bar Rouge neemt dan het stokje over op 19 en 22 mei. Pesca verzorgt op zondag 21 de ‘Fruit de Nuit’-avond en restaurant Baut mag op 23, 24 en 25 mei zorgen voor een sprankelend slot.
Iedere avond vertrekt de boot om 18:30u vanuit de Ruyterkade 14, Pier 14. Omstreeks 23:00u meert de boot weer aan en gasten genieten tot 0:00u van een drankje in La Salle Neige.

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl