Foodhallen en Zoku werken samen tijdens nieuwe horecasluiting

Foodhallen en Zoku werken samen tijdens nieuwe horecasluiting

Vorig artikel Volgend artikel

Dat het een pittig jaar is voor de horeca bleek onder meer al door de opzet van de 2021-editie van de Lekker500. Toch houden ondernemers de moet erin en proberen ze creatief om te gaan met de geldende regels. Zo slaan Zoku Amsterdam en Foodhallen de handen ineen om een weekend lang de Zoku Lofts om te toveren tot privé-foodhallen.

In het weekend van 13 tot en met 15 november worden de lofts getransformeerd tot ware foodieparadijzen. Vijf horecazaken uit de Foodhallen: de Ballenbar, Renato’s, Viêt view, Le Big Fish en Petit Gâteau serveren dan hun lekkerste streetfood-gerechten en de drankjes worden verzorgd door de Gin & Tonic bar. Tijdens de avond is er een virtueel kijkje te nemen achter de schermen bij de chefs van de foodstands. Daarnaast wordt er (virtueel) entertainment verzorgd en wordt er ’s ochtends een smakelijk ontbijt geserveerd.

Creatieve oplossing

Reinier Bunnik van Zoku over deze creatieve oplossing: “De horeca en hospitality sectoren zitten dit jaar, net als vele andere delen van de maatschappij, in de hoek waar de klappen vallen.Wij zijn van mening dat het nu meer dan ooit belangrijk is om verbinding te maken en wat plezier te hebben - en dat op een veilige manier en met inachtneming van de nieuwste veiligheidsmaatregelen. Daarom zetten wij ons tijdens de crisis in om samen met andere horeca en hospitality ondernemers met creatieve oplossingen onze sectoren een helpende hand te bieden. Het initiatief met Foodhallen is hier een mooi voorbeeld van.”

Ook de mede-eigenaar van de Foodhallen, Chong Chu, is blij met de creatieve oplossing: “Met deze samenwerking bundelen we beide onze krachten. We gaan een mooie ervaring neerzetten waar je beide concepten kunt komen ervaren, uiteraard allemaal met inachtneming van alle maatregelen. We kijken er naar uit.”

De lofts zijn per twee personen te boeken via de website van Zoku.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies