Drijvend lunchen, dineren en borrelen bij Heeren aan de Haven in Streefkerk

Drijvend lunchen, dineren en borrelen bij Heeren aan de Haven in Streefkerk

Vorig artikel Volgend artikel

Tussen de boten in de haven van Streefkerk in de voormalig Limonadefabriek heeft de nieuwe brasserie en wijnbar Heeren aan de Haven de deuren geopend. Gasten kunnen er genieten van een lunch, diner of borrel met zakenrelaties of tijdens een stedentrip. De kaart is gevuld met gerechten die gemaakt zijn met seizoensproducten die gepaard zijn met mooie wijnen van de bijna tien pagina’s tellende wijnkaart.

De zaak is de vierde zaak van Heeren Horeca Groep naast Heeren van Ambacht, Heeren van Slydregt en Heeren aan de Lek. Marcel Baanen, Rob Daalhuizen en Patrick Baanen namen het pand van de Limonadefabriek over waar ook een hotel bij hoort. Aan het roer van de keuken staan chef-kok Sven Heeneman en souschef Maurits de Borst, waarbij Heeneman onder meer gewerkt heeft bij de restaurants Café In the City en het Hilton Hotel.

Klassiek en Aziatisch

Heeneman heeft de menukaart gevuld met klassieke en Aziatische gerechten. Denk daarbij aan een traditionele steak, saté of pekingeend pannenkoekjes, tonijntaco’s met kimchi of verschillende soorten sushi. Naast vlees- en visgerechten staan er ook verschillende vegetarische gerechten op de kaart. Om het borrelen goed te ondersteunen staan er ook goedgevulde borrelplanken en bites op.

Terras aan het water

De Heeren aan de Haven heeft niet voor niets deze naam gekregen. Op het terras aan het water is plek voor tachtig gasten en binnen is er zelfs plaats voor honderdvijftig gasten. Zoals al gememoreerd huist het pand naast een mooi restaurant ook een boetiekhotel. Dat bestaat uit zes luxe kamer met allemaal een andere look, maar gasten worden in alle kamers wakker met hetzelfde uitzicht op het water.

Heeren aan de Haven is van woensdag tot en met zondag geopend van 11:00 tot 0:00 uur en de keuken sluit om 22:00 uur.

(Afbeeldingen bij dit artikel © Mies Media en Ik ben Leonard)

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies