De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.
Chocolademerk Tony’s Chocolonely heeft estafetterepen in het assortiment die jaarlijks afgewisseld worden. De tijdelijke chocoladerepen zijn voor de echte fans een reden om gelijk naar de supermarkt te lopen. Heel benieuwd hoe de nieuwe reep: witte chocolade, blauwe bes en wafel in de smaak gaat vallen.
Het is een romige reep van witte chocolade die gevuld is met frisse blauwe bessen en een chunky wafel en zo krijgt hij een hele andere smaaksensatie dan al zijn voorgangers. De nieuwe reep neemt het stokje over van de witte chocolade met kandijkoek en kers. De andere estafettereep de melkchocola met rozijn en hazelnoot ligt nog tot het najaar in de winkels.
Uitstapjes
Hoewel het chocolademerk ooit is opgericht door Teun van de Keuken om te zorgen dat slaafvrije chocolade de norm wordt, is dat tot op heden niet gelukt. Wel probeert het merk andere bedrijven een spiegel voor te houden en een maatschappelijke rol te vervullen. Maar er worden ook andere uitstapjes gedaan.
Bier
Zo sloeg het bedrijf vorige maand de handen ineen met de bierbrouwers van BrewDog om een bier te brouwen geïnspireerd door de chocoladereep: wit, framboos en knettersuiker. Dat leverde een witte chocolade frambozenmilkshake IPA op. Een bijzonder bier met zoete en frisse tonen dat je tijdens het drinken doet denken aan een milkshake.
De nieuwe estafettereep is vanaf deze week bij de meeste supermarkten en via de website van Tony’s te vinden.
Verder lezen over Chocolade
Food11.06.2024
Marmir Chocolate: luxe boetiek-chocolade van eigen bodem
Food31.05.2024
Waarom de Spaanse oliebol-achtige snack churros heet
Tipt29.05.2024
Koffie als toetje? Met deze tips kan het!
Nieuws23.02.2024
Tony’s Chocolonely noemt zich een impactbedrijf dat chocolade maakt
Food06.06.2023
Hands Off komt met een primeur en lanceert plantaardige chocolate chip cookies
Food19.05.2023
Nieuwe plantaardige reep voor Tony’s Chocolonely en 10e editie van Tony’s Fair
Food04.04.2023
Hands Off My Chocolate wordt Hands Off en volledig plantaardig
Nieuws07.03.2023
Verpakking Toblerone moet op de schop: berg moet verdwijnen
Verder lezen over Snacks
Food21.08.2024
Eat Your Drink: alcoholisch snoepen met Smith & Sinclair
Food15.08.2024
Ricola-snoepjes komen écht uit Zwitserland: zo worden ze gemaakt
Hotspots18.07.2024
Dit zijn de TikTok-hotspots waar elke dag een rij staat
Food03.07.2024
Vijf interessante feiten over Ricola-snoepjes
Food02.04.2024
Kwekkeboom begint nieuw hoofdstuk lancering Umami oesterzwam bitterbal
Nieuws26.06.2023
Cafetaria’s roepen op om géén eigen bakje mee te nemen voor friet
Hotspots23.06.2023
Carroll’s in Amsterdam omarmt ’s avonds de smash burger maximaal
Nieuws13.06.2023
Daar gaat je friet speciaal: prijzen aardappelen en uien omhoog door slechte oogst
Verder lezen over Supermarkt
Nieuws28.07.2024
Uber Eats en Amazing Oriental werken samen vanuit de supermarkt
Recepten13.11.2023
Heerlijke kleine gerechtjes voor het kerstdiner
Nieuws29.06.2023
Derde helft wordt drooggelegd als het aan de staatssecretaris ligt
Food21.06.2023
5 tips om voedselverspilling te voorkomen tijdens de vakantieperiode
Nieuws18.06.2023
Zuiderburen grijpen in om boodschappen betaalbaar te houden, Nederlandse regering ziet hier niets in
Nieuws31.05.2023
Binnen een half jaar zijn basisboodschappen 15% duurder geworden
Food25.05.2023
Ajam Setan van culinair duo ‘Vrouw met de Baard’ exclusief verkrijgbaar bij Crisp
Nieuws25.05.2023