Chef Diego Buik verzorgt plant-based pop-up Chef’s Table op DGTL festival

Chef Diego Buik verzorgt plant-based pop-up Chef’s Table op DGTL festival

Vorig artikel Volgend artikel

Burgerguru Diego Buik van Diego’s Burgers verzorgt tijdens de achtste editie van DGTL Festival in Amsterdam een volledige plantaardige Chef’s Table pop-up. Organisator Apenkooi opent tijdens dit event een plant-based foodcourt in samenwerking met Beyond Meat. Chef Buik heeft de eer om er een pop-up Chef’s Table te verzorgen.

Chef Buik staat bekend om zijn fantastische burgers en natuurlijk dat hij er graag mee experimenteert. Hij heeft speciaal een Smashed Burger ontwikkeld voor DGTL. Die bestaat uit: een sappig plant-based patty, gemaakt van Beyond Meat mince, geserveerd op een broodje met tomaat, augurk, lollo bianco, Violife cheddar en uiteraard een goede burgersaus.

Plantaardige burger

Over de samenwerking met DGTL zegt hij: “Het is fantastisch om op dit festival mijn steentje te mogen bijdragen voor een duurzamere planeet. In samenwerking met Beyond Meat is deze unieke burger tot stand gekomen en ik kan je vertellen dat hij echt heel erg goed is geworden.”

Chef’s Table

Zijn Chef’s Table op het festival is tussen 12:30 en 14:30 geopend en gasten nemen plaats naast of zelfs in de keuken. Chef Buik verzorgt daar een speciaal menu samengesteld voor de gelegenheid. Naast hoe hij deze gerechten klaarmaakt zien gasten met hun eigen ogen hoe hij zijn nieuwste Smashed Burgers bereidt.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies