Eerste The Hague Cocktail Weekender vindt van 22 tot en met 24 april plaats

Eerste The Hague Cocktail Weekender vindt van 22 tot en met 24 april plaats

Vorig artikel Volgend artikel

The Hague Cocktail Week is al een paar jaar een begrip in de hofstad als een week waarin de Nederlandse barscene in het zonnetje wordt gezet. Aangezien de pandemie de afgelopen twee jaar aardig wat roet in het eten heeft gegooid, is er van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april een nieuw event: The Hague Cocktail Weekender.

Het doel van dit weekend in april is om een kickstart te geven aan de cocktailscene in Den Haag in aanloop naar een zonnige lente en fijne zomer. Inmiddels zijn er vijftien etablissementen aangesloten waar je tijdens dit weekend kan genieten van cocktailmenu’s voor 8 euro en het nieuwe proefevenement ‘The Spirit of The Hague’.

Deelnemers

Dit weekend kun je voor de cocktailmenu’s van 8 euro terecht bij: Basaal, Blaze & Co Scheveningen, Blue Blood @ Hilton The Hague, Bonobo, De Kleine Prins, Ethica Restaurant & Bar, Franky’s Bar @ Villa Coucou, Gold Bar @ Indigo The Hague hotel, The Gyros Club, Kaai 13, The Lounge Bar @ The Hague Marriott hotel, The Malt Vault, Minglemush, Solo Vino Gusto, Ultramarijn Wonder Bar @ Voco hotel.

Cocktailmenu’s

Bij al deze vijftien deelnemers kun je dit weekend terecht voor allerlei cocktails die gemaakt worden met een van de drankmerken die aangesloten is bij The Hague Cocktail Weekender. Iedere deelnemer heeft een menu waarop 4 tot 6 speciale cocktails staan die je voor acht euro per stuk kan proberen. Een toffe manier om de bar of restaurant, de speciale cocktail én een van de drankmerken te leren kennen.

Proefevenement

Het nieuwste evenement waar je veel van de dranken kunt proeven die gelieerd zijn aan dit weekend is The Spirit of The Hague bij Minglemush. Voor 20 euro zijn er earlybird tickets op de kop te tikken die je toegang geven, een welkomstdrankje, 10% korting per drankje / cocktail en een goodiebag bij vertrek.

Op de website van de weekender vind je alles wat je tijdens het weekend kan doen op het gebied van: tastings, masterclassess en cocktailfeestjes.

(afbeelding bij dit artikel: © Honking Elephant)

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies