Hands Off My Chocolate introduceert Smooth No M!lk reep

Hands Off My Chocolate introduceert Smooth No M!lk reep

Vorig artikel Volgend artikel

Hands Off My Chocolate introduceert een plantaardig alternatief voor de klassieke melkchocoladereep. De nieuwe Smooth No M!lk reep is gemaakt op basis van rijstmelk en gemengd met een flinke hoeveelheid hazelnootpraliné. Daardoor is hij net zo romig en vol van smaak dan een normale melkchocoladereep.

Het chocolademerk is al een tijdje aan het experimenteren met plantaardige producten. Na de vorige succesvolle introductie is het nu dus de beurt aan de good old melkchocoladereep om een upgrade te krijgen. Want het hele motto van Hands Off is dat de plantaardige varianten minstens net zo lekker moeten zijn dan de originele varianten.

Smooth No M!lk

Oprichtster Kitty Smeeten over de nieuwe reep: “We willen bij Hands Off dat je als chocolate lover net zo lekkere vegan chocolade moet kunnen eten als de lekkerste melkchocolade. Het is moeilijk om vegan ‘melk’chocolade te maken die net zo romig is als een echte melkchocoladereep. We zijn er maanden mee bezig geweest, hebben meerdere keren getest en zijn nu super trots op onze lekkere romige vegan Smooth No M!lk.”

Vijfde reep

Vorig jaar introduceerde het chocolademerk voor het eerst een chocoladereep en inmiddels zijn er met de introductie van de nieuwe vegan reep vijf plantaardige repen in het assortiment van het merk. Daarmee is het gelukt om voor de meest populaire smaken op de Nederlandse markt een plantaardig alternatief in het assortiment te hebben.

Vanaf 27 juni 2022 is de Smooth No M!lk voor € 2,09 verkrijgbaar via de website van Hands Off My Chocolate en bij Albert Heijn. In de loop van 2022 zal de vegan reep ook verkrijgbaar zijn bij de meeste andere supermarktketens.

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies