Begin november is de derde editie van het Good Food Book, het ‘allergoedste’ kookboek, te verkrijgen in de boekhandel. Dit boek is bijzonder, omdat het in samenwerking is gemaakt met bekende topchefs, foodies en BN’ers. Bovendien gaat de opbrengst van het boek naar de families in Malawi die door hongersnood geteisterd worden.
Good Food Book donaties
Voor ieder verkocht Good Food Book #3 doneert de FDBCK Foundation via WFP veertig schoolmaaltijden aan kinderen in Malawi. Dat maakt het Good Food Book #3 het ‘allergoedste’ cadeau voor de feestdagen.
Top chefs van het Good Food Book
Voor de derde editie van het boek hebben vijftig topkoks en bekende foodies hun geheime recepten gedeeld, gemaakt van verse, (meestal) gezonde en boven alles lekkere ingrediënten. De recepten zijn verdeeld over de hoofdstukken Healthy Breakfast, Happy Kids, Easy Meals, Party Food, BBQ Bonanza en Supersweet.
Heerlijke recepten
Het boek bevat onder andere recepten voor eggs benedict van Martijn Krabbé, pizza mozzarella van Ron Blaauw en salade met gegrilde perzik van Miljuschka Witzenhausen. Maar ook voor de zeebaars met sinaasappel-saffraanboter van Yvette van Boven, de hamburger JBG van Julius Jaspers, de Mexicaanse tortilla-salade van Gerard Ekdom en de makreel en avocado van Jonnie Boer.

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.