De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.
Het lijkt er deze week sterk op dat de lente in aantocht is. Dat moeten ze bij ijsmaker Ben & Jerry’s met open armen hebben ontvangen. Het ijsmerk introduceert namelijk drie nieuwe smaken. Dit keer zijn het geen normale pints, maar het zijn drie smaken Sundaes ieder met een eigen zachte slagroom topping.
De nieuwe pints komen in drie smaken: Hazel-nuttin’ But Chocolate, (Non-Dairy) Berry Revolutionary en Cookie Vermont-ster. Het moeten volgens het ijsmerk de meest chunky en swirly pints zijn die het ooit heeft gemaakt. Met als klap op de vuurpijl de nieuwe topping van slagroomijs.
Sundaes
Dylan Elzinga, Brand Manager bij Ben & Jerry’s zegt: “We zijn super enthousiast over de drie nieuwe smaken die we met de Sundaes aan onze ijscollectie toevoegen. De nieuwe zachte topping maakt dat de Sundae ook echt een andere ijsbeleving heeft dan een normale pint. Onder deze topping vind je uiteraard wél de iconische smaaksensaties die je van Ben & Jerry’s gewend bent.”
Drie smaken
De Hazel-nuttin’ But Chocolate bestaat uit: chocolade-hazelnoot roomijs met een zeezout-chocolade swirl, brownies en als topping slagroomijs, hazelnoot-chocosaus en kersvormige choco-chunks. De Cookie Vermont-ster bestaat uit: zoet roomijs met chocolade chip koekjes, chocolade koekjes swirls en een topping van slagroomijs, choco-zeezout swirls en choco-chunks.
Daarnaast is de derde smaak volledig plantaardig, dat is de Berry Revolutionary. Deze vegan pint bestaat uit: framboosijs met een chocolade cookie swirl, en chocokoekjes, chocolate chip cookies en een topping van plantaardig slagroomijs, chocolade fudge-saus en kersvormige chocolade chunks. Het ijs is gemaakt op basis van amandelen.
De nieuwe smaken liggen vanaf volgende week in het vriesvak bij de supermarkt.
Verder lezen over Snacks
Food21.08.2024
Eat Your Drink: alcoholisch snoepen met Smith & Sinclair
Food15.08.2024
Ricola-snoepjes komen écht uit Zwitserland: zo worden ze gemaakt
Hotspots18.07.2024
Dit zijn de TikTok-hotspots waar elke dag een rij staat
Food03.07.2024
Vijf interessante feiten over Ricola-snoepjes
Food02.04.2024
Kwekkeboom begint nieuw hoofdstuk lancering Umami oesterzwam bitterbal
Nieuws26.06.2023
Cafetaria’s roepen op om géén eigen bakje mee te nemen voor friet
Hotspots23.06.2023
Carroll’s in Amsterdam omarmt ’s avonds de smash burger maximaal
Nieuws13.06.2023
Daar gaat je friet speciaal: prijzen aardappelen en uien omhoog door slechte oogst
Verder lezen over Supermarkt
Nieuws28.07.2024
Uber Eats en Amazing Oriental werken samen vanuit de supermarkt
Recepten13.11.2023
Heerlijke kleine gerechtjes voor het kerstdiner
Nieuws29.06.2023
Derde helft wordt drooggelegd als het aan de staatssecretaris ligt
Food21.06.2023
5 tips om voedselverspilling te voorkomen tijdens de vakantieperiode
Nieuws18.06.2023
Zuiderburen grijpen in om boodschappen betaalbaar te houden, Nederlandse regering ziet hier niets in
Nieuws31.05.2023
Binnen een half jaar zijn basisboodschappen 15% duurder geworden
Food25.05.2023
Ajam Setan van culinair duo ‘Vrouw met de Baard’ exclusief verkrijgbaar bij Crisp
Nieuws25.05.2023
Jumbo stopt met flitsbezorging via Gorillas / Getir
Verder lezen over Zomer
Drinks14.06.2023
De Kalimotxo (of Calimocho) is een ideale zomercocktail met rode wijn
Drinks07.06.2023
Ook biertje op het terras duurder deze zomer, kans dat prijzen nog verder stijgen
Hotspots30.05.2023
Drie fijne terrassen in Amsterdam om op een zonnige dag lekker de boel de boel te laten
Drinks19.05.2023
Nespresso raakt in de zomerse sferen met nieuwe Californian Dream-collectie
Food03.04.2023
Free Cone Day: Gratis Ben & Jerry’s ijs in Rotterdam op maandag 3 april
Food15.03.2023
Magnum lanceert twee nieuwe smaken: Double Starchaser & Double Sunlover
Hotspots08.01.2023
Bonaire: Dit zijn de hotspots voor eten en drinken op het eiland
Hotspots27.12.2022