IJsmaker Ben & Jerry’s lanceert de eerste Sundae Pints

IJsmaker Ben & Jerry’s lanceert de eerste Sundae Pints

Vorig artikel Volgend artikel

Het lijkt er deze week sterk op dat de lente in aantocht is. Dat moeten ze bij ijsmaker Ben & Jerry’s met open armen hebben ontvangen. Het ijsmerk introduceert namelijk drie nieuwe smaken. Dit keer zijn het geen normale pints, maar het zijn drie smaken Sundaes ieder met een eigen zachte slagroom topping.

De nieuwe pints komen in drie smaken: Hazel-nuttin’ But Chocolate, (Non-Dairy) Berry Revolutionary en Cookie Vermont-ster. Het moeten volgens het ijsmerk de meest chunky en swirly pints zijn die het ooit heeft gemaakt. Met als klap op de vuurpijl de nieuwe topping van slagroomijs.

Sundaes

Dylan Elzinga, Brand Manager bij Ben & Jerry’s zegt: “We zijn super enthousiast over de drie nieuwe smaken die we met de Sundaes aan onze ijscollectie toevoegen. De nieuwe zachte topping maakt dat de Sundae ook echt een andere ijsbeleving heeft dan een normale pint. Onder deze topping vind je uiteraard wél de iconische smaaksensaties die je van Ben & Jerry’s gewend bent.”

Drie smaken

De Hazel-nuttin’ But Chocolate bestaat uit: chocolade-hazelnoot roomijs met een zeezout-chocolade swirl, brownies en als topping slagroomijs, hazelnoot-chocosaus en kersvormige choco-chunks. De Cookie Vermont-ster bestaat uit: zoet roomijs met chocolade chip koekjes, chocolade koekjes swirls en een topping van slagroomijs, choco-zeezout swirls en choco-chunks.

Daarnaast is de derde smaak volledig plantaardig, dat is de Berry Revolutionary. Deze vegan pint bestaat uit: framboosijs met een chocolade cookie swirl, en chocokoekjes, chocolate chip cookies en een topping van plantaardig slagroomijs, chocolade fudge-saus en kersvormige chocolade chunks. Het ijs is gemaakt op basis van amandelen.

De nieuwe smaken liggen vanaf volgende week in het vriesvak bij de supermarkt.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies