La Place lanceert nieuwe formule met take-away

La Place lanceert nieuwe formule met take-away

Vorig artikel Volgend artikel

Net als alle andere horecagelegenheden heeft ook La Place flink te lijden gehad onder de horecasluitingen dit jaar. Om het tij te keren zijn twee restaurants (in Laren en Bruchem-De Lucht) omgetoverd tot take-away locaties en wordt La Place voor Thuis gelanceerd.

De twee restaurants zijn eigenlijk een soort proeflocaties en openen deze week de deuren met het nieuwe concept. Daarbij ligt de nadruk op ‘All day good food fast': oftewel de hele dag door vers, goed en lekker snel eten. Zo is er op beide locaties ook een nieuwe koffiebar geïnstalleerd zodat er op alle fronten ruimte is voor nieuwe trends en ontwikkelingen.

Take-away

Het restaurant in Laren is afgelopen vrijdag al open gegaan en het restaurant aan de A2 opent morgen vanaf 10:30 de deuren. Naast de nieuwe koffiebar is de menukaart ook helemaal vernieuwd en staan er 100 nieuwe gerechten en seizoensproducten op. Een van de nieuwe concepten is het ‘All day breakfast’ en op de kaart is meer aandacht voor plantaardige producten.

De verantwoordelijke voor La Place bij Jumbo is Colette Cloosterman - Van Eerd. Ze vertelt wat meer over deze stap: “De huidige situatie met de sluiting van de horeca laat dat echter helaas niet toe. Hoewel wij dit betreuren hebben wij uiteraard begrip voor deze situatie. Om die reden starten we nu met take-away vanuit onze twee vernieuwde restaurants. Op deze manier maken bezoekers, zolang onze restaurants nog gesloten zijn, toch kennis met ons vernieuwde concept én onze nieuwe producten en gerechten.”

Voor Thuis

Er is een deli-assortiment gemaakt van de populairste La Place producten. Die kunnen tussen 8:00 en 21:00 meegenomen worden om op een later moment te nuttigen. Denk daarbij aan klassiekers als sappen, sandwiches en appeltaart. De chefs hebben daar nog meer toekomstige klassiekers aan toegevoegd.

Cloosterman - Van Eerd over het nieuwe assortiment: “Het vernieuwde assortiment van onze La Place Take-Away bestaat uit compleet vernieuwde klassiekers, zoals de sappen, sandwiches en appeltaart, met daarnaast heel veel nieuw lekkers. Onze chefs hebben met zintuigprikkelende en unieke combinaties het menu een nieuw jasje gegeven.”

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies