Foodhall Scheveningen heeft de deuren geopend

Foodhall Scheveningen heeft de deuren geopend

Vorig artikel Volgend artikel

Het idee was dat in de loop van het voorjaar Foodhall Scheveningen de deuren zou openen, helaas gooide de pandemie roet in dat feestje. Nadat kortgeleden de buren eindelijk geopend zijn, is het deze week ook de beurt aan de foodhall op de vernieuwde Noordboulevard.

Misschien is het een beetje met stille trom gegaan, zoals ook in Rotterdam met de BrewDog Outpost. Het neemt niet weg dat liefhebbers van (lokale) lekkernijen hun hart op kunnen halen in Foodhall Scheveningen. In totaal zijn er achttien (lokale) ondernemers die er hun intrek hebben genomen die gasten over de hele wereld meenemen met hun gerechten.

Lokale helden

Iedereen die bekend is met de horeca in de regio kent de lokale helden: Woodstok / Eetkamer van Scheveningen, Pazze e Pizze, Diego’s Burger, Amier en de Resident. De laatste opent in de foodhall een nieuwe vestiging van hun bestaande concept.

Uit andere oorden komen ondernemers die al ruime ervaringen hebben met het runnen van een eigen plekje in een foodhall. Dat zijn: De Ballenbar, Jabugo, The Sushibar, La Catrina en Churros & more. Natuurlijk krijgen ook nieuwe ondernemers een kans om hun kookkunsten te showen, onder hen: Meat on a Stick, Saigon Streetfood en Dim Sum bij Wan Tsam. En er is ook een plekje in de foodhall gevonden voor Pad Thai en Gyros Express.

Uitzicht op zee

De nieuwe foodhall is geïnspireerd op de sfeer van levendige foodmarkten die we kennen uit allerlei zonnige oorden. Er is gekozen om alle 18 foodstands aan de zijkanten van de ruimte te plaatsen zodat bezoekers alle ruimte hebben om te genieten van de gerechten en de sfeer. Heel handig in deze tijden van allerlei coronamaatregelen. Buiten de hal is er een groot terras met uitzicht op de zee. Foodhall Scheveningen is iedere dag van 11:00 tot 22:00 uur geopend.


(Afbeeldingen bij dit artikel © Credits Crave Collective)

Wes van Geneijgen

Wes is editor-in-chief van Eatly.nl. Hij werkt als freelance journalist en copywriter. Is wakker te maken voor: goed eten&drinken of een toffe trip. Mail:...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies