Food21.06.2021

Fish Tales opent nieuwe all-in-one online viswinkel met duurzame verse vis


Bart van Olphen heeft als mede-oprichter met Fish Tales een sterk merk neergezet als het gaat om duurzame vis, schaal- en schelpdieren en blikjes vis. Zo zelf vorig jaar al van heerlijke Fruits de Mer genoten en laatst van de nieuwe kruidenmixen voor de blikjes vis. Vanaf deze week is de all-in-one viswinkel online waar je nu ook verse, duurzame vis kan krijgen.

Voor zijn Youtube video’s en kookboeken reist Van Olphen de hele wereld over zoekend naar de mooiste verhalen over vis en visserijen. De kennis die hij tijdens deze reizen op heeft gedaan en nog altijd opdoet gebruikt hij om consumenten het makkelijk te maken om via Fish Tales de mooiste, duurzame vis(producten) te kunnen krijgen.

Verse vis

Net als voorheen vind je in de all-in-one viswinkel feestelijke fruits de mer, maar ook mosselen, kraakverse kreeft, oesters en andere heerlijke producten uit de Zeeuwse wateren en de Noordzee. Vanaf deze week is daar een mooi aanbod aan verse vis aan toegevoegd die natuurlijk met het seizoen wisselt. Op dit moment vind je in de webshop: kabeljauw, dorade, zalm en zeebaars die je als hele vis of gefileerd kunt bestellen. Die wordt vacuüm verpakt en gekoeld geleverd.

Andere lekkernijen

Ook zijn er nieuwe gerookte specialiteiten zoals haring, sprot, meerval en forel aan het assortiment toegevoegd. En de klassiekers in blik zoals: sardines in water of olie, skipjack tonijn in olijfolie, zonnebloemolie of water, anjovisfilet in blik of glazen potje en kabeljauwlever zijn natuurlijk ook nog altijd verkrijgbaar.

Volledig traceerbaar

Alle producten in de nieuwe online visshop hebben een MSC- of ASC-keurmerk of een groene beoordeling in de VISwijzer en ze zijn volledig traceerbaar. Zodat je als consument kan zien waar de vis vandaan komt en weet je dat je met goede en verantwoorde vis te maken hebt. De sockeye zalm komt uit Kasilof in Alaska, de Noorse zalm uit de fjorden van Rognan en de kabeljauw van de westkust van IJsland.

Vanaf deze week is al het lekkers uit de zee en alles om een visfeestje te complementeren via de online viswinkel van Fish Tales te bestellen.

(Afbeeldingen bij dit artikel © Fish Tales)

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Verder lezen over Vis

​Deelnemers NK Sushi zijn de schrik van elke all-you-can-eat

Sushi is populair, want het voelt licht, het biedt veel verschillende keuzes qua vulling en het is koud en daardoor kan er weinig misgaan bij bezorging. Sushi eten in Nederland: dat geeft je vier opties. Je maakt het zel...

Food23.06.2024

​Deelnemers NK Sushi zijn de schrik van elke all-you-can-eat

​Mosselen eten? Daar horen deze wijnen bij

We zitten nu in het staartje van het mosselseizoen. Nog even genieten van dit zilte zeegenot? Dat doe je nog beter met een goede wijn ernaast. Er zijn bepaalde wijnen die het beste in de mossel naar boven brengen: dit zi...

Proeft28.04.2024

​Mosselen eten? Daar horen deze wijnen bij

Een week langer wachten maakt de Hollandse Nieuwe dit jaar lekker fris

Het zag er even niet helemaal goed uit voor de Hollandse Nieuwe toen twee weken geleden het Nederlands Visbureau de verkoop van het eerste vaatje nieuwe haring uitstelde van 15 naar 22 juni. De vis was namelijk ‘niet v...

Nieuws20.06.2023

Een week langer wachten maakt de Hollandse Nieuwe dit jaar lekker fris

Revolutionaire doorbraak in het kweken van zalm

Een van de grootste exportproducten van Noorwegen is zalm. Hoewel het nog een ‘jonge’ markt is van nog geen veertig jaar oud, ontwikkeld hij razendsnel. Het kweken van Noorse zalm is een fascinerend proces waar duurz...

Food02.05.2023

Revolutionaire doorbraak in het kweken van zalm

Bewuste Visweek zet onbekende vissoorten in de schijnwerpers

De tiende editie van de Bewuste Visweek vindt van 26 september tot en met 2 oktober plaats Het initiatief van Marine Stewardship Council (MSC) en het Aquaculture Stewardship Council (ASC) waarbij opgeroepen wordt oog te...

Food22.09.2022

Bewuste Visweek zet onbekende vissoorten in de schijnwerpers

Ontdek de betekenis van ‘joie de vivre’ aan de Franse Zuid-Atlantische kust

Een van de landen waar we als Nederlanders in de zomer maar al te graag heen trekken is Frankrijk. Dat heeft alles te maken dat je in het land alles kan vinden: natuur, cultuur, historie, activiteiten buiten, lekker eten...

Hotspots17.07.2022

Ontdek de betekenis van ‘joie de vivre’ aan de Franse Zuid-Atlantische kust

Allereerste tonijnsalades met MSC-keurmerk in Nederland in het schap

Als mede-oprichter heeft Bart van Olphen met Fish Tales een bijzonder merk neergezet als het gaat om duurzame vis, schaal- en schelpdieren en blikjes vis. Eind 2021 kreeg de tonijn in blik al het MSC-keurmerk. Vanaf deze...

Food17.02.2022

Allereerste tonijnsalades met MSC-keurmerk in Nederland in het schap

Viskwekerij Seafarm ontvangt als eerste ter wereld ASC-certificering voor platvis

Het Zeeuwse Seafarm, waar we afgelopen zomer nog genoten hebben van de opening van het Fruits de Mer-seizoen, heeft deze week een bijzonder keurmerk gekregen. De tarbotkwekerij kreeg namelijk het certificaat van het Aqua...

Food21.01.2022

Viskwekerij Seafarm ontvangt als eerste ter wereld ASC-certificering voor platvis