De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.
Bart van Olphen heeft als mede-oprichter met Fish Tales een sterk merk neergezet als het gaat om duurzame vis, schaal- en schelpdieren en blikjes vis. Zo zelf vorig jaar al van heerlijke Fruits de Mer genoten en laatst van de nieuwe kruidenmixen voor de blikjes vis. Vanaf deze week is de all-in-one viswinkel online waar je nu ook verse, duurzame vis kan krijgen.
Voor zijn Youtube video’s en kookboeken reist Van Olphen de hele wereld over zoekend naar de mooiste verhalen over vis en visserijen. De kennis die hij tijdens deze reizen op heeft gedaan en nog altijd opdoet gebruikt hij om consumenten het makkelijk te maken om via Fish Tales de mooiste, duurzame vis(producten) te kunnen krijgen.
Verse vis
Net als voorheen vind je in de all-in-one viswinkel feestelijke fruits de mer, maar ook mosselen, kraakverse kreeft, oesters en andere heerlijke producten uit de Zeeuwse wateren en de Noordzee. Vanaf deze week is daar een mooi aanbod aan verse vis aan toegevoegd die natuurlijk met het seizoen wisselt. Op dit moment vind je in de webshop: kabeljauw, dorade, zalm en zeebaars die je als hele vis of gefileerd kunt bestellen. Die wordt vacuüm verpakt en gekoeld geleverd.
Andere lekkernijen
Ook zijn er nieuwe gerookte specialiteiten zoals haring, sprot, meerval en forel aan het assortiment toegevoegd. En de klassiekers in blik zoals: sardines in water of olie, skipjack tonijn in olijfolie, zonnebloemolie of water, anjovisfilet in blik of glazen potje en kabeljauwlever zijn natuurlijk ook nog altijd verkrijgbaar.
Volledig traceerbaar
Alle producten in de nieuwe online visshop hebben een MSC- of ASC-keurmerk of een groene beoordeling in de VISwijzer en ze zijn volledig traceerbaar. Zodat je als consument kan zien waar de vis vandaan komt en weet je dat je met goede en verantwoorde vis te maken hebt. De sockeye zalm komt uit Kasilof in Alaska, de Noorse zalm uit de fjorden van Rognan en de kabeljauw van de westkust van IJsland.
Vanaf deze week is al het lekkers uit de zee en alles om een visfeestje te complementeren via de online viswinkel van Fish Tales te bestellen.
(Afbeeldingen bij dit artikel © Fish Tales)
Verder lezen over Vis
Food23.06.2024
Deelnemers NK Sushi zijn de schrik van elke all-you-can-eat
Proeft28.04.2024
Mosselen eten? Daar horen deze wijnen bij
Nieuws20.06.2023
Een week langer wachten maakt de Hollandse Nieuwe dit jaar lekker fris
Food02.05.2023
Revolutionaire doorbraak in het kweken van zalm
Food22.09.2022
Bewuste Visweek zet onbekende vissoorten in de schijnwerpers
Hotspots17.07.2022
Ontdek de betekenis van ‘joie de vivre’ aan de Franse Zuid-Atlantische kust
Food17.02.2022
Allereerste tonijnsalades met MSC-keurmerk in Nederland in het schap
Food21.01.2022