AH Overblijvers zijn er weer en wat doe je met eten dat over is van kerst

AH Overblijvers zijn er weer en wat doe je met eten dat over is van kerst

Vorig artikel Volgend artikel

Zo aan het einde van het jaar eten we wat af. Maar er blijft ook vaak heel veel eten over. Niet altijd makkelijk want wat doe je met de leftovers van het kerstdiner en de dagen daarna.

Niet alles is altijd houdbaar maar eten weggooien is niet de manier. Voor creatieve foodies is dat geen enkel probleem maar veel mensen vragen zich toch af, wat moet ik hiermee. En juist om voedselverspilling te voorkomen wil Albert Heijn haar klanten inspireren aan de slag te gaan met de overgebleven lekkernijen.

Appie geeft daarom tips en ideeën om met de carpaccio, vegagerechtjes of haricots verts een tafel vol borrelhapjes te maken voor de dagen na kerst. Natuurlijk gelden die tips niet alleen voor de kerstdagen en daarna, je kunt deze tips het hele jaar gebruiken.

AH-Overblijvers_3e-kerstdag
Lekker combineren met de restjes van een kertsdiner of andere gelegenheid

AH Overblijvers

Onder de noemer van minder verspillen en meer besparen komt Albert Heijn ook dit jaar tijdens de feestdagen met een speciaal Overblijverspakket, beter bekend als AH Overblijvers. Hierin zitten voornamelijk Excellent producten, bedoeld voor de feestdagen producten aangevuld met andere feestelijke lekkernijen.

De originele waarde van de producten in AH Overblijvers is € 24,99 maar de speciale Overblijversprijs is € 7,95. Het pakket is beschikbaar in de week voor kerst tot en met de eerste week van 2024 en te reserveren via de app van AH. Overigens zijn hier geen overblijvers, op=op.

AH_Overblijvers
AH Overblijvers, wees er snel bij want die blijven niet over
Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.