Chocolade walhalla opent de deuren in Amsterdam

Chocolade walhalla opent de deuren in Amsterdam

Vorig artikel Volgend artikel

In Amsterdam opent vandaag een waar chocolade walhalla haar deuren aan de Heiligeweg. Het van origine Zwitserse Lindt opent er een boutique die de grootste premium chocoladecollectie van Nederland herbergt.

Lindt werd in 1845 opgericht en is wereldmarktleider als het gaat om premium chocolade. Alle chocolade wordt er volgens de allerhoogste productie- en kwaliteitseisen gecreëerd. Daarvoor gebruikt Lindt uitsluitend de fijnste cacaobonen die op een unieke manier worden geroosterd en vermalen. Daarbij worden er verder alleen maar rauwe ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Dat wordt gewaarborgd door vastgelegde waarden qua duurzaamheid en ethiek die Lindt heeft opgesteld.

lindt-boutique-amsterdam-1
(Foto: Lindt Boutique Amsterdam)

Gecontroleerd productieproces

In 1879 zorgde een uitvinding van het bedrijf voor een ware revolutie op het gebied van chocolade produceren. De conche werd uitgevonden en die maakte het voor het eerst mogelijk om chocolade te smelten tijdens het productieproces. Wat Lindt zo’n bijzonder merk maakt, is dat het bedrijf controle heeft over elke stap van het productieproces: van cacaoboon tot premium chocolade.

Hierdoor staat het Zwitserse merkt garant voor perfectie in smaak en afwerking van al haar producten. Dat is ook de visie waarmee het al bijna 175 jaar chocolade creëert en waardoor het wereldwijd marktleider op het gebied van premium chocolade is geworden. Vanaf vandaag zijn de chocoladespecialiteiten in de Amsterdamse boutique verkrijgbaar.

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.