Peroni organiseert een exclusieve kookworkshop: Pasta Night Live

Peroni organiseert een exclusieve kookworkshop: Pasta Night Live

Vorig artikel Volgend artikel

Het is mij al een hele tijd volstrekt een raadsel waarom chef Gianluca Curto van restaurantketen Spaghetteria nog geen eigen kookshow heeft. Gelukkig heeft Peroni hem weten te strikken om op donderdag 29 april een online kookworkshop te geven waarin hij een van zijn favoriete pasta’s maakt: verse pappardelle met aspergepesto, gekonfijte tomaten en basilicum burrata. Er kunnen slechts 100 mensen deelnemen en wij mogen 2 x 2 plekken weggeven.

De Pasta Night Live cookalong van Peroni is een heerlijk moment om vanuit je eigen huis je even volledig onder te dompelen in Italiaanse sferen. Curto neemt je met zijn kenmerkende bevlogenheid mee in zijn keuken om samen te genieten van heerlijke Italiaanse bieren en natuurlijk het maken en genieten van verse pasta.

Traditioneel recept

De verse pappardelle die samen gemaakt wordt is volgens traditioneel Italiaans recept. Curto laat je allereerst zien hoe weinig moeite het kost om thuis verse pasta te maken. Alvast een spoiler alert: als je eenmaal weet hoe makkelijk het is, doe je het voortaan altijd zo. Daarna laat hij stap voor stap zien hoe je het gerecht bereidt.

Curto vertelt bevlogen waarom hij juist dit gerecht uit heeft gekozen om te koken: “Verse pasta is zo veel lekkerder en samen pasta maken zorgt voor een geluksmoment in deze onzekere tijd. Mijn favoriete pasta is een geweldig lentegerecht en sluit naadloos aan bij de smaak van Peroni Nastro Azzuro.”

2 x 2 plekken

Het toeval wil dat ik namens Eatly 2 x 2 personen blij mag maken met deelname aan de Pasta Night Live op 29 april tussen 19:00 en 20:00. Winnaars krijgen voor de workshop een pakket met alle ingrediënten in én natuurlijk wat heerlijke Peroni bieren. Benieuwd hoe je kunt winnen? Check dan de winactie hier beneden via Instagram.

Geen tijd om deel te nemen, maar wel zin om op een later moment een Pasta Night te houden? Check dan de Pasta Night website van Peroni.

Wes van Geneijgen

Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies