Ook dit jaar valentijnsrepen van Tony's Chocolonely in de winkel

Ook dit jaar valentijnsrepen van Tony's Chocolonely in de winkel

Vorig artikel Volgend artikel

Het kan zijn dat je pas op 13 februari denkt dat het de volgende dag Valentijnsdag is. Je hebt de kans om iets tofs te regelen zoals het Botanical Bouquet van Lowlander of een heerlijk diner van de Dessertclub. Voor iedereen die meer van het last-minute werk is toch een geruststelling: de valentijnsreep van Tony’s Chocolonely is dit jaar gewoon weer verkrijgbaar.

Een paar weken geleden kwam het merk al in het nieuws door eens goed tegen de schenen van andere chocoladefabrikanten te schoppen. Om een punt te maken over de misstanden in de chocolade-industrie werden er vier lookalike repen gelanceerd. Voor Valentijnsdag wordt er verder niet gestunt, want de klassieke valentijnsreep met uitbreekbaar hart ligt weer in de schappen.

ValenTony’s

Zelf noemt het merk chocolademerk de reep al jaren deze repen de ValenTony’s. Het is een reep van melkchocolade (32%) met gevriesdroogde framboos en fudge met natuurlijke roos-aroma’s. Net als bij de paas- of kerstrepen is het middelste deel van de reep uitbreekbaar, logischerwijs gaat het in dit geval om een groot hart.

Tony's Valentijn Reep NL_

Nieuw wikkel

In veel gevallen verstopt Tony’s nog wat (on)zinnigheid aan de binnenkant van de chocoladewikkels. Soms met een kwinkslag, soms als goed bedoelde raad. Voor Valentijnsdag is er naast de klassieke ValenTony’s reep online ook een tweede reep te koop, maar dan met een ander wikkel.

Hier kun je op aankruisen voor wie de reep bestemd is. Het is een soort van escalatieladder want het gaat van man/vrouw tot stille liefde en alles daartussenin.

De reep met aanpasbaar wikkel is te verkrijgen via de online chocoshop van het chocolademerk. De klassieke valentijnsreep is gewoon via de vertrouwde weg te koop in de meeste supermarkten.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies