Hands Off My Chocolate introduceert nieuwe (vegan) chocoladeletters

Hands Off My Chocolate introduceert nieuwe (vegan) chocoladeletters

Vorig artikel Volgend artikel

Chocolademerk Hands Off my Chocolate is inmiddels helemaal klaar voor de Sinteklaasperiode. Het merk introduceert namelijk twee duurzame plantaardige chocoladeletters: een van 85% pure chocolade en een gemaakt van rijstmelk met karamel en zeezout. Daarnaast worden de twee favo smaken Red Velvet en Cookie Dough ook in lettervorm uitgebracht.

Een van de redenen waarom de repen van Hands Off zo ideaal zijn, is door de makkelijk breekbare rondjes. Laat nou net de chocoladeletters die ook hebben, dus eigenlijk zijn het ook nog eens makkelijk breekbare chocoladeletters. Net als met de Vegan Bites is dit een volgende stap van het bedrijf om plantaardige chocolade makkelijker beschikbaar te maken.

Plantaardige letters

De twee plantaardige letters hebben eigenlijk ook gewoon een voorbeeld in reepvorm. De pure letter is gebaseerd op de Seriously Dark-smaak, al lange tijd een van de populairste repen. De smaak is intens door de chocola die 85% cacao bevat. De karamel-zeezout is gebaseerd op de gelijknamige reep gemaakt van rijstmelk en gevuld met hazelnootpraliné voor een rijke, romige smaak.

Extra feestelijk

Als ik heel eerlijk ben dan is de Red Velvet-reep van Hands Off een soort van kryptonite voor me. Die verdwijnt altijd als sneeuw voor de zon alleen al als ik ernaar kijk. Dus dat hij nu als chocoladeletter verkrijgbaar is, dat maakt het allemaal alleen maar extra feestelijk. En voor de liefhebbers is er nu ook een Cookie Dough-letter. De letters worden gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa.

De chocoladeletters zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de website van Hands Off My Chocolate.

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies