Brandt & Levie brengt whiskyworst op de markt

Brandt & Levie brengt whiskyworst op de markt

Vorig artikel Volgend artikel

Bij Brandt & Levie moet men gedacht hebben welke prachtige combinatie te maken was van een goede whisky en hun befaamde droge worsten. Om erachter te komen zijn ze de samenwerking aangegaan met Schots whiskymerk Laphroaig. Met als resultaat: een whiskyworst.

Voor de worst hebben de worstmakers de Laphroaig Quarter Cask in de worst verwerkt. Het is een peated single malt die is gerijpt op twee verschillende vaten, hierdoor krijg je een whisky met een karakteristieke jodium, turfachtig en rokerig aroma. Zodoende krijg je een rokerige droge worst.

Eerdere samenwerkingen

De worstmakers van Brandt&Levie houden wel van een toffe samenwerking. Zo zijn er eerder al samenwerkingen geweest met Jonnie Boer, Joris Bijdendijk en de befaamde Italiaanse slager Dario Cecchini.

De worst is tijdelijk online en in winkels die worsten verkopen van Brandt & Levi verkrijgbaar.
Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies