Schots ginmerk biedt verblijf in kasteel en 500 pond voor nieuwe ginproever

Schots ginmerk biedt verblijf in kasteel en 500 pond voor nieuwe ginproever

Vorig artikel Volgend artikel

Goed en kundig personeel vinden is in deze tijden blijkbaar heel lastig. Zo lastig zelfs dat het Schotse ginmerk King’s Hill de nieuwe ginproever 500 Britse pond en een verblijf in het luxueuze kasteelhotel Dalhousie Castle biedt. Het enige dat de nieuwe proever daarvoor hoeft te doen is alle gins van het merk proeven en te focussen op de gebruikte botanische ingrediënten.

Het kan niet anders dan dat dit veel mensen als muziek in de oren klinkt, toch loopt het nog niet helemaal storm qua sollicitanten. De distilleerderij ligt namelijk op een steenworp van Edinburgh af in de Schotse Pentland Hills. Toch ligt het alles behalve afgelegen, maar het grote nadeel is dat de gelukkige zijn of haar zomervakantie opgeeft.

Kasteel

Hannah Fletcher is brand manager bij het moederbedrijf (Tŷ Nant Water) van King’s Hill. Zij zegt over de openstaande vacature: “Nu de zomer dichterbij komt, gaat er niets boven het drinken van gin in de zon. Het is een speciale ervaring en we wilden dit naar een hoger niveau tillen voor een gelukkige ginliefhebber.”

Rand van Edinburgh

Ze vervolgt haar verhaal: “Onze distilleerderij is gelegen op een adembenemende locatie aan de rand van Edinburgh, dus we wilden er ook zeker van zijn dat onze volgende ‘gintern’ de volledige King's Hill-ervaring zou krijgen. Er is tenslotte geen betere plek om van onze bekroonde gin te genieten dan hier, in het hart van de Schotse Pentland Hills.”

Solliciteren

Iedereen die 18 jaar of ouder is en een bijzonder smaakpalet heeft, kan solliciteren. Of zoals Fletcher zegt: “We willen iedereen met een voorname smaak en liefde voor alles wat met gin te maken heeft, uitnodigen om toe te passen en onze allereerste ‘gintern’ te worden.”

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies