Robèrt van Beckhoven krijgt bijzondere bakkerij in Westfield Mall

Robèrt van Beckhoven krijgt bijzondere bakkerij in Westfield Mall

Vorig artikel Volgend artikel

Heel Nederland kent Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven natuurlijk als jurylid in het tv-programma Heel Holland Bakt. Voor hem begon het ooit bij de familiebakkerij in het Brabantse Oisterwijk en in die stad kan iedereen nog altijd Bij Robèrt terecht. Volgend jaar komt er in de Westfield Mall of the Netherlands een unieke bakkerij en cursusruimte bij.

In het voorjaar van 2021 opent hij namelijk daar een boulangerie en patisserie met cursusruimte van 800m2 waar bezoekers met eigen ogen kunnen zien en beleven hoe ambachtelijke bakkersproducten worden gemaakt. De nieuwe bakkerij wordt onderdeel van het FRESH-gedeelte in het winkelcentrum en is zo een nieuwe experience store die Unibal-Rodamco-Westvield toevoegt aan het complex.

Bijzonder concept
Van Beckhoven is natuurlijk in zijn nopjes met de mogelijkheden die deze nieuwe bakkerij biedt: “We hebben heel veel zin om met de realisatie van onze boulangerie en patisserie te starten. Wij denken dat het concept van zien, ruiken, proeven en het bieden van de hoogste kwaliteit heel goed past bij Westfield Mall of the Netherlands en FRESH in het bijzonder. Dit is een plek waar wij mensen echt kunnen vertellen en laten zien wat wij doen. Samen bakken, ervaren, genieten en kennismaken met ambachtelijke producten. Ik ben ervan overtuigd dat dat nooit verdwijnt.”

Bijzondere beleving

Bezoekers krijgen bij Robèrt kunnen alles van het bakkersvak ervaren, daarbij leggen Van Beckhoven en zijn team de focus op brood, patisserie en chocolade. Ze kunnen deelnemen aan proeverijen en cursussen of gewoon het team aan het werk zien. Alles wat er gemaakt wordt kan ook gekocht worden om thuis van te genieten.

Project Director van Unibail-Rodamco-Westfield, Teun Koek, over de komst van bij Robèrt: “Het concept is een perfecte aanvulling op Westfield Mall of the Netherlands, waarin beleving centraal staat. Daar hebben we hier ook goed over nagedacht. Zo krijgt de winkel een glazen wand, waardoor bezoekers letterlijk bij Robèrt en zijn team in de keuken kunnen kijken. We verwachten mensen hier echt een verrassende ervaring mee te bieden.”

Wes van Geneijgen

Wes is editor-in-chief van Eatly.nl. Hij werkt als freelance journalist en copywriter. Is wakker te maken voor: goed eten&drinken of een toffe trip. Mail:...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies