Hema breidt paasei-assortiment uit met drie nieuwe smaken

Hema breidt paasei-assortiment uit met drie nieuwe smaken

Vorig artikel Volgend artikel

Normaal lijkt het erop dat je overal in deze periode (en al veel eerder) struikelt in winkels over de paaseitjes. Waarschijnlijk omdat we minder vaak in winkels komen dat ze wat minder opvallen. Voor Hema maakt dat verder niet uit want daar zijn drie nieuwe varianten paaseitjes aan het paasassortiment toegevoegd: melk met hagelslag, een veganvariant en een melk met zure mat en knettersuiker (geen grap!).

Bij Hema liggen al jaren paaseitjes in vertrouwde smaken als: hazelnoot, karamel, praliné en de meest verkochte variant pindakaas. Om het assortiment een beetje om te frissen zijn er drie dus nieuwe smaken aan het assortiment toegevoegd.

Drie nieuwe smaken

Het nieuwe melk-hagelslag paasei heeft meer chocolade en wat meer bite dan een klassiek paaseitje van melkchocolade. De vegan variant zorgt ervoor dat ook iedereen met een plantaardig eetpatroon kan genieten van paaseitjes. En de derde nieuweling is er eentje qua smaak waar je niet gelijk denkt aan een paasei. Het paasei met zure mat en knettersuiker is gemaakt met melkchocolade waar een fris zuurtje en een zoete crème voor de smaakexplosie zorgen.

Duurzame verpakking

In het kader van duurzaamheid heeft het bedrijf de verpakkingen van alle paaseitjes een make-over gegeven om zo een flink minder plastic te gebruiken. Voor eitjes zonder vulling wordt er nu 23% minder plastic gebruikt en bij de eitjes met vulling is dat 7%. Daarnaast is de chocola waarvan de eitjes worden gemaakt voorzien van het UTZ-keurmerk.

Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies