Toon je liefde in de vorm van koffie: Mister Barish heeft een Valentine’s Box

Toon je liefde in de vorm van koffie: Mister Barish heeft een Valentine’s Box

(+winactie!)

Vorig artikel Volgend artikel

De maand februari is aangebroken en dat betekent dat de liefde weer enorm in de lucht hangt. Voor de een gaat het door de maag, voor de ander is het een klein gebaar en voor weer iemand anders moet het groots en meeslepend. Maar wat is er nou fijner als iemand als je net wakker bent een kopje koffie op je nachtkastje zet?

Met zo’n gebaar hoef je verder weinig meer woorden te gebruiken richting je geliefde. Laat nou Mister Barish hier helemaal geweldig op inspelen met een Valentine’s Box die gevuld is met vier keer 750 gram koffiebonen. Het gaat op vier premium blends die speciaal geselecteerd en samengesteld zijn voor bean to cup espressomachines. Ze worden verpakt in een van de speciale valentijnsverpakkingen.

Premium blends

De koffiebranders van Mister Barish blenden vier premium blends: Easy, Pure, Raw en Gold. Daarvoor komen de bonen in eerste instantie nog als groene bonen binnen, waarna bij het branden de bonen hun eigen smaakkarakter krijgen. Dat wordt eerst apart gedaan en op het moment dat ze de goede smaak hebben worden ze gemengd tot een van de vier premium blends.

Rainforest Alliance

De koffiebonen van het bedrijf dragen het Rainforest Alliance-keurmerk. Een internationaal keurmerk dat werkt aan verbetering voor arbeidsomstandigheden, natuurbehoud en milieu voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Het doel ervan is de ecosystemen van mensen en dieren die afhankelijk zijn van het regenwout te beschermen.

Twee boxen winnen

Als je vanavond de Instagram van Eatly in de gaten houdt heb je de kans om één van de twee Valentine’s boxen van Mister Barish die we mogen weggeven te winnen. In de box vind je de vier premium blends: Easy, Pure, Raw en Gold. De Valentine’s Box heeft een waarde van 58,50 euro en is natuurlijk ook gewoon te bestellen op de website van Mister Barish.

Wes van Geneijgen

Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies