Bird Brewery en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug brouwen nieuw streekbier: Heuvelrug Blond

Bird Brewery en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug brouwen nieuw streekbier: Heuvelrug Blond

Vorig artikel Volgend artikel

Bird Brewery en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug komen samen met een nieuw streekbier: Heuvelrug Blond, een heerlijk fris smakend biertje, gebrouwen met biologische ingrediënten en lokale veldsalie.

De samenwerking tussen Bird Brewery en het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft alles te maken met een gezamenlijke inspanning om de bescherming van het natuurlijke landschap en erfgoed te ondersteunen. Heuvelrug Blond, een vol blond biertje heeft, zoals je ze dat mooi omschrijven, een kruidige ondertoon dankzij de toevoeging van veldsalie uit de regio. Die toevoeging bepaald vooral de smaak van Heuvelrug Blond.

Heuvelrug Blond

Bird Brewery staat vooral bekend om zijn inzet voor duurzaamheid en opende onlangs het tweede proeflokaal House of Bird op de Utrechtse Heuvelrug. Ralph van Bemmel, mede-oprichter van Bird Brewery, benadrukt het enthousiasme van de brouwerij om de bescherming van de Heuvelrug te ondersteunen door middel van deze bijzondere samenwerking.

Heuvelrug Blond (6.5%) zal verkrijgbaar zijn in verschillende horecazaken, delicatessenwinkels en slijterijen in de regio, met een speciale tap in House of Bird Kwintelooijen. Een plekje waar je niet alleen kunt genieten van het bier maar ook heerlijk kunt eten.

De lancering van Heuvelrug Blond staat gepland voor donderdag 4 april om 16:00 uur a.s. bij de hierboven genoemde lokatie. Tijdens de lancering zal het bier worden gepresenteerd en wordt er getoast op de samenwerking. Een biersommelier zal vervolgens een proeverij begeleiden met het nieuwe bier.

Over Bird Brewery en Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Bird Brewery staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, met initiatieven zoals het planten van bomen en het financieren van milieuprojecten. Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug zet zich in voor de bescherming van het natuurlijke landschap en werkt samen met diverse partijen om dit doel te bereiken.

Heuvelrug-Blond
Heuvelrug Blond (6.5%) is een heerlijk fris smakend bier
Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.