Kerstnummer delicious. ligt vanaf deze week in de winkel

Kerstnummer delicious. ligt vanaf deze week in de winkel

Vorig artikel Volgend artikel

Langzaamaan komt de maand december dichterbij en steekt het kerstgevoel her en der al op. Dit is voor veel mensen de periode waarin de voorbereidingen voor de kerstdagen begint. Voor inspiratie is het dan altijd handig om in de kookboeken te duiken én de kerstspecial van verschillende tijdschriften op de kop te tikken. Zo ligt de kerstspecial van delicous. vanaf deze week in de winkel.

De redactie van het foodmagazine pakt voor de dikste editie van het jaar altijd flink uit, dat is in 2020 niet anders. In het blad vind je vier kerstmenu’s terug: makkelijk en feestelijk, klassiek met een twist, koken als een chef en een geheel vegafeest. Daarnaast staat er onder meer alles in over een winter-BBQ door Yvette van Boven, makkelijke gerechten door Janneke Philippi, een brunch door Vjeze Fur en Joris Bijdendijk, cocktails en hapjes en patissier Hidde de Brabander deelt het recept voor een black & white velvet cake.

Bijzondere tijden

Hoofdredacteur Maureen Belderink over de speciale editie in een bijzondere tijd: “Om toch een beetje aan te sluiten bij de tijdgeest van zoveel tegenstellingen, hebben we recepten bijeengebracht met de grootste contrasten die er zijn. We hebben van super-easy tot over the top verfijnd en van heel klassiek tot hypermodern. We hebben zwart & wit, yin & yang, voor elk wat wils en ga zo maar door. Want eten verbindt. Altijd.”

Naast bekende koppen die tips en gerechten delen lees je in het kerstnummer ook alles over hoe je recepten op- en afschaalt naar gelang het aantal gasten. De kerstspecial van 172 pagina’s ligt vanaf woensdag 25 november voor €8,99 in de winkel.

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies