Nieuw: Radler Kwarktaart

Nieuw: Radler Kwarktaart

Vorig artikel Volgend artikel

Vanaf juni zal een nieuw, zomers product het bakmixenschap verrijken; de Radler Kwarktaart. Een verrassend verfrissende bakmix waarmee je een heerlijke kwarktaart maakt, mét jouw favoriete Radler biertje.

Trend Radler bier

Het “fietsbier” werd al ruim 100 jaar geleden ontwikkeld in Duitsland, speciaal voor fietsers. Maar het frisse biertje met weinig tot geen alcohol heeft pas de afgelopen jaren een enorme boost gekregen.

Verfrissende verrassing

Radler en kwarktaart zijn beide heerlijk verfrissend met warm zomerweer. HomeMade vroeg zich af: kan dat niet samen? De frisse smaak en het kleine bittertje van radler blijken verrassend goed te combineren met een zoete citroenkwarktaart. Het bedrijf komt daarom met dé verfrissende verassing van deze zomer: de Radler Kwarktaart. Het is een categorie-overschrijdend product dat een zoete bakmix combineert met bier. HomeMade zal hiermee een nieuwe kopersgroep naar het bakmixenschap trekken en ook andersom; een nieuwe kopersgroep aan het radler-schap toevoegen.

Radler_kwarktaart2

De consument betrokken

Bakken met bier is niet nieuw. Er zijn al langere tijd bakmixen voor bierbrood op de markt. Er waren alleen nog geen zoete bakmixen met bier. Zonde, vindt HomeMade. De groeiende populariteit van Radler bracht HomeMade op hiermee de keuken in te duiken. Er zijn verschillende opties voorbij gekomen, maar uiteindelijk was de Radler Kwarktaart de ultieme favoriet binnen én buiten het bedrijf. Ook de consument heeft HomeMade betrokken in het ontwikkelingsproces: de reacties waren verrast, lovend en vooral ontzettend nieuwsgierig. “Waar kan ik het kopen?” was tijdens de ontwikkeling al een veel gehoorde vraag van consumenten. Een hoge impulsfactor dus.

De Radler kwarktaart is vanaf juni de hele zomer te koop bij o.a. Albert Heijn. De verkoopadviesprijs bedraagt €2,59.

Hester Bastiaanse

Hester is afgestudeerd in de master Communicatie-en Informatiewetenschappen. Een nieuwsgierige houding, brede interesse en een passie voor schrijven kenmerken...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies