Nieuws01.12.2016

Restaurant in Londen serveert alleen chips!


Goed nieuws als je een grote chips-addict bent! In Londen kun je nu aan tafel schuiven bij het enige echte chips-restaurant, genaamd Hipchips! De oprichters van het chips-restaurant vonden dat het tijd werd voor iets anders dan anders.

Opening chips-restaurant in Londen

In het restaurant kun je een diverse selectie aan verschillende soorten chips vinden waaronder smaken als: Highland Burgundy, Red Emmalie, Salad Blue en Shetland Black! Het restaurant maakt alleen gebruik van de beste ingrediënten. Alleen zo kunnen ze de beste chips ooit serveren.

Overigens worden de chips geserveerd met verschillende soorten dips. Zo kun je de chips dippen in smaken als katsu curry, marmalade en bieten. Maar ook voor mensen die liever iets zoets willen, kunnen hun hart ophalen in het restaurant. Er worden namelijk ook dips geserveerd als pindakaas en jam, chocolademousse, karamel en crème brûlée (ja echt!).

Prijzen van het chips-restaurant

Voor een bezoekje aan het chips-restaurant moet je wel even in je buidel tasten. Je bent voor een klein doosje chips met daarbij twee verschillende smaken dips al zo’n vijf euro kwijt. Een medium doos met drie dips kost zo’n 8 euro en voor de grote versie betaal je iets meer dan 13,50 euro.

Zou jij een bezoekje willen brengen aan dit restaurant?

Bron header: hipchips Londen

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.