Het bierfestival Brew at the Zoo keert terug naar de Beekse Bergen

Het bierfestival Brew at the Zoo keert terug naar de Beekse Bergen

Vorig artikel Volgend artikel

Het bierfestival Brew@theZoo keert op 28 en 29 juni terug naar de Beekse Bergen voor de inmiddels al weer de derde editie. Met meer dan vijftig brouwerijen en ruim tweehonderd bieren is het een van de grootste speciaalbierfestivals in Nederland. Dit jaar wordt het evenement opnieuw georganiseerd in samenwerking met Royal Swinkels, waarbij een deel van de opbrengst naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants gaat.

Brew@theZoo

Tijdens Brew@theZoo blijft het Safaripark van 17.30 uur tot 22.30 uurlanger geopend. Het park wordt gevuld met stands van diverse brouwerijen, die nogal een scala aan smaken aanbieden. Als bezoeker kun je genieten van een bootsafari met een biersommelier als gids en op het park langs kraampjes met heerlijk eten gaan lopen struinen. De autosafari is gesloten, maar de wandel-, bus- en bootsafari zijn allemaal inbegrepen bij de toegang.

Brouwerijen zoals De Molen, Uiltje Brewing Company en Van Moll Craft Beer zullen aanwezig zijn, evenals lokale favorieten zoals De Blauwe IJsbeer en Goei Spul. Het festival belooft een unieke ervaring te worden, waar je als bierliefhebber kunt genieten van meer dan tweehonderd unieke bieren te midden van meer dan honderd diersoorten.

Een deel van de opbrengst van elk verkocht ticket gaat naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants, dat zich inzet voor het verbinden van natuurparken in Kenia met wildlife corridors. Bezoekers kunnen hun steentje bijdragen door extra muntjes te doneren.

Brew@theZoo (1)
Brew@theZoo (3)
Brew@theZoo (6)

Combiticket, een proefglas en een goodiebag

Tickets voor Brew@theZoo zijn inmiddels al even beschikbaar via de website en kosten €42,50 voor vrijdag en €47,50 voor zaterdag. Nieuw dit jaar is het combiticket, waarmee je beide avonden kunt bijwonen voor €85.

De prijs is inclusief zeven consumptiemunten, een Brew@theZoo proefglas en een goodiebag. De minimumleeftijd voor het festival is 18 jaar. Pendeldiensten van en naar station Tilburg Centraal zijn beschikbaar voor iedereen die zo verstandig is om niet met de auto te komen.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....