Hele maand november nog genieten van 50% korting bij (top)restaurants

Hele maand november nog genieten van 50% korting bij (top)restaurants

Vorig artikel Volgend artikel

De hele maand november geniet je nog van 50% korting bij allerlei (top)restaurants tijdens TheFork Festival. Het online platform biedt gasten via een online promotie aan om nieuwe restaurants uit te proberen met een korting van 50%. Aan TheFork Festival doen honderden restaurants mee.

Als je naar TheFork surft en daar reserveert bij een van de honderden deelnemende restaurants, bestel je daar naar eigen keuze en op het eind van de avond wordt de 50% korting op je rekening automatisch verrekend. Zo krijgen restaurateurs de kans om nieuwe gasten kennis te laten maken met hun restaurant, en gasten krijgen de kans om voor een zachter prijsje te genieten van nieuwe culinaire ervaringen.

Vijf hotspots volgens TheFork

Tijdens het festival kun je onder andere bij de volgende toprestaurants terecht: FG Restaurant (Rotterdam), Parkheuvel (Rotterdam), Sense (Den Bosch), Bridges (Amsterdam) en Ratatouille (Haarlem). Maar de volgende vijf restaurants zijn ook zeker een bezoekje waard:

  • Lars Amsterdam, Amsterdam (chef Lars Scharp)

Chef Lars Scharp heeft onlangs restaurant Lars Amsterdam geopend samen met partner en sommelier Floor Wiggers. Hij begon zijn kokstraining bij onder andere Paul Fagel en Robert Kranenborg en staat nu achter de pannen in zijn eigen restaurant. Voor het TheFork Festival heeft Scharp een zesgangen chefs-menu samengesteld met gerechten die beïnvloed zijn door de Franse en Aziatische keuken.

lars-amsterdam-suggestie-van-de-chef-23fda
(Afbeelding: Specialiteit Lars Amsterdam - © Lars Amsterdam)
  • ’t Fnidsen, Alkmaar (chef Sam Piscaer)

Samen met sommelier Martijn Rootring startte Sam Piscaer ’t Fnidsen in Alkmaar. Piscaer deed ervaring op bij onder andere Landgoed Duin en Kruidberg en het Amstelhotel. De gerechten bij ’t Fnidsen hebben allemaal een Franse twist en bij alle gerechten worden groenten uit eigen moestuin gebruikt. De kaart wisselt om de zes tot acht wegen. Speciaal voor het festival heeft Piscaer een viergangenmenu samengesteld.

  • Kook Atelier, Texel (chef Joram Timmerman)

De passie voor koken kreeg chef Joram Timmerman mee van zijn vader Jan Wolter, die jarenlang chef-kok in hotel Opduin was. Het afgelopen jaar opende Timmerman restaurant Kook Atelier op Texel. In het restaurant werkt hij het liefst met seizoensproducten die bij voorkeur van het eiland zelf af komen. Daarbij is het devies ‘van boer tot bord’. Timmerman wil het liefst wat de ene dag uit de grond komt, de volgende dag op het bord van de gast hebben. Tijdens het festival serveert Timmerman een zilt & zalig Texels menu.

  • Restaurant Smink, Wolvega (chef Jan Smink)

Chef Jan Smink heeft in de keuken gestaan bij De Librije en bij Bilderberg Landgoed Lauswolt. Hij is vooral bekend door zijn innovatieve gerechten waarbij hij onder meer gebruikmaakt van zijn 3D-foodprinter. Bij Restaurant Smink staat logischerwijs de totale beleving centraal en de foodprinter geeft daarbij een extra dimensie aan het menu. Voor het festival is er een zesgangen menu ontwikkeld.

  • The Green Rose, Arnhem (chef Jin Hu)

Jin Hu is een autodidact op het gebied van koken en leerde met name door heel veel te proeven. Als ondernemer heeft hij al zes horecazaken op zijn naam staan. The Green Rose is ontstaan vanuit de filosofie om zoveel mogelijk gasten kennis te laten maken met wat onze natuur te bieden heeft. Duurzaam én gebruik van lokale producten. Tijdens TheFork Festival serveert Jin Hu een bijzonder 5-gangenmenu.

the-green-rose-specialiteit-van-de-chef-9b96b
(Afbeelding: specialiteit The Green Rose - © The Green Rose)
Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies