De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.
Voor het beste vlees hoef je niet meer naar de slager om de hoek, maar dat bestel je nu ook gewoon via internet. Gustor MeatBoutique gaat als een van de eerste slagers nu ook online topkwaliteit vlees aanbieden. Van 100% raszuivere Japanse Black Wagyu tot krokodillenstaart uit Zimbabwe. Het komt allemaal voorbij.
Goed stuk vlees
Bij een goed stuk vlees komt heel wat kijken. Zo is er het ras, de kleur, de geur en het vetpercentage. En de kwaliteit hangt ook af van welk stuk vlees van het dier wordt aangeboden en hoe het vlees gesneden wordt.
Maar wat veel Nederlanders niet weten is dat vlees dat wordt aangeboden lang niet altijd raszuiver is. Het gaan dan bijvoorbeeld om gekruiste runderen. Bij Gustor MeatBoutique belooft men nu altijd vlees aan te bieden dat van 100% raszuivere kwaliteit is.
De shop is een online vleesparadijs voor iedereen die geen standaard stukje vlees zoeken.
Rubia Callega Entrecote
Wel eens gehoord van een stuk vlees met de parfum van foie gras en diepe smaken van boter, kruiden en noten? De zilte weiden langs de Atlantische kusten van Galicië, de ecologische kweekwijze, de lange droge rijping en de robuustheid van het vlees zijn verantwoordelijk voor de culinaire eigenschappen van de Rubia Callega Entrecote.
Voor ieder wat wils
Zo is ook de dry-aged hamburger absoluut niet te vergelijken met een normale hamburger. Het is een hamburger gemaakt van drie soorten rund: de gerijpte Holstein, Rubia Gallega en Vache Flamande. Grof gemalen en alleen op smaak gebracht met wat peper en zout om de typische nootachtige smaak van het gerijpte vlees tot zijn recht te laten komen.
Naast al dat rundvlees is er voor de liefhebber ook vlees van het varken, wild, gevogelte, lam, kalf en biologisch vlees in de MeatBoutique verkrijgbaar. Ook de ‘vergeten stukken’ als runds- en varkenswangen, longhaas en bavette zijn in het online vleesparadijs te koop.
Verder lezen over Vlees
Food09.01.2024
Is dit de lekkerste hamburger van Nederland?
Food02.12.2023
Minder vlees eten met Ballo’s: vegan alternatief voor de gehaktbal
Vjèze Fur swapt ballenFood28.06.2023
Waarom je niet hoeft te aarzelen met wagyubeef op de BBQ
Nieuws06.03.2023
Edelhert uit de Oostvaardersplassen weer verkrijgbaar bij Grutto
Hotspots14.12.2022
Gastronomisch genieten bij Gastrovino Harboury in Tilburg
Food22.10.2022
Redefine Meat herdefinieert de beleving van plantaardig vlees wereldwijd
Food05.05.2022
Dit is de snelste manier om vlees te ontdooien
Nieuws29.04.2022