Frites Atelier heropent deuren in Den Haag

Frites Atelier heropent deuren in Den Haag

Vorig artikel Volgend artikel

Drie Frites Ateliers hebben afgelopen weekend de deuren weer geopend en wel in Den Haag, Antwerpen en Gent. Door de coronacrisis moest het bedrijf de haute friture zaken in Nederland en België tijdelijk sluiten. Om de heropening te vieren is er een nieuwe topping bijgekomen en wordt een klassieker geherintroduceerd.

Liefhebbers van Frites Atelier kennen de klassieke special ‘Parmesan & Basil’ natuurlijk. Die staat weer op het menu en daar komt een nieuwe seizoensspecial bij: ‘Pulled Pork & Piccalilly’. De herintroductie van de ‘Parmesan & Basil’ is met een goede reden. De met poeder van verse tomaten bestrooide frieten met frisse basilicummayo, á la minute geraspte Parmezaanse kaas met basilicumcress is een klassieker.

Pulled Pork & Piccalilly

De nieuwe topping is een twist op een klassieke smaakcombinatie: varkensvlees en frisse picklesaus. De draderige structuur van het langzaam gegaarde varkensvlees met zwarte peper gaat perfect samen met frisse piccalilly die boordevol verse groenten. Om de topping helemaal af te maken zit er ook een toef huisgemaakte mayo en een pluk verse tuinkers op.

Frites Atelier.

Frites Atelier is mede-opgericht door chefkok Sergio Herman. Bij het frietconcept worden smaak, ambacht, vakmanschap en persoonlijkheid samengebracht. Snelle frieten met bijzondere toppings die opvallen door kwaliteit en smaakvolle details. Laagdrempelig, gastvrij en topkwaliteit verse Belgische frieten voor iedereen. Naast de open vestigingen zijn er ook nog Frites Ateliers in Arnhem en Brussel.

Frites Atelier - Parmesan & Basil 1
(Afbeelding: Frietje met Parmesan & Basil topping - © Frites Atelier)
Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies