Den Blijker en Boer verzorgen opening Gastvrij Rotterdam

Den Blijker en Boer verzorgen opening Gastvrij Rotterdam

Vorig artikel Volgend artikel

Gastvrij Rotterdam wordt op 23 september door Thérèse Boer en Herman den Blijker geopend. Het duo mag die dag om 11:30 de honneurs waarnemen. De zevende editie van de vakbeurs vindt van 23 september tot en met 25 september in Rotterdam Ahoy plaats.

Chefkok en presentator Herman den Blijkt neemt samen met gastvrouw en sommelier Thérèse Boer van driesterrenrestaurant De Librije de presentatie van het openingsprogramma voor hun rekening. Robert Melard van Gastvrij Rotterdam over het duo: “Het is fantastisch dat Thérèse Boer en Herman den Blijker samen het openingsprogramma van Gastvrij Rotterdam presenteren. Herman den Blijker en Thérèse Boer zijn gerespecteerde boegbeelden in deze sector.

Zij kennen als geen ander het belang van talenten en talentontwikkeling voor hun eigen bedrijven én voor de gehele horeca. Ik vind het geweldig dat zij, als iconische vertegenwoordigers van de zwarte en witte brigade, onze opening met dit thema willen presenteren en Gastvrij Rotterdam 2019 officieel willen openen.”

Programma

Zoals Melard al aangeeft staat de maandag van de vakbeurs in het teken van talent en talentontwikkeling. Namens Koninklijke Horeca Nederland (KHN) wordt er een toelichting gegeven op de WAB-wetgeving. Verder staat de kick-off wedstrijd van de jubileumeditie van Future Talents 2020 op het programma. Hiermee wil de stichting Talent van de Toekomst jonge talenten in de horeca stimuleren.

Tijdens de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or worden de culinaire prestaties van vijf kandidaten beoordeeld door een jury van sterrenchefs. De winnaar mag Nederland vertegenwoordigen in Estland tijdens de Europese Bocuse d’Or finale in mei 2020. Verder worden de Keltum Restaurant prijs en van het Algemeen Dagblad de Gouden Pollepel uitgereikt op maandag.

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies