Belgische chocolade voor Sinterklaas bij Albert Heijn in de schappen

Belgische chocolade voor Sinterklaas bij Albert Heijn in de schappen

Vorig artikel Volgend artikel

De peper- en kruidnoten liggen al een paar weken in de Nederlandse winkels. Ook de kerstversiering doemt al op in verschillende etalages. En vanaf deze week liggen er zelfs verschillende chocolade Sint-producten van de Belgische chocolademaker Libeert in de schappen bij Albert Heijn.

Het bedrijf is al bijna honderd jaar actief in België en gaat nu voor het eerst onze landsgrenzen over. Dat doet Libeert met heerlijke, eerlijke en vooral Belgische chocolade. Lily Libeert, Marketingmanager van Libeert, is enthousiast: “Ons gróótste plezier? Dat zijn de lichtjes in de ogen van klein en groot, tijdens het vinden, zien, delen en genieten van onze chocoladecreaties! We just love it!”

Eerlijk en duurzaam

Het Belgische bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitschocolade. De ingrediënten van de chocoladefiguren worden nauwkeurig geselecteerd en gemaakt van premium Belgische chocolade, gemaakt van honderd procent pure cacaoboter. Daarbij wordt smaak niet uit het oog verloren, die staat altijd op één. De cacao die wordt gebruikt voor het maken van de figuren is honderd procent eerlijk en gecertificeerd.

De figuren die bij AH in de schappen te vinden zijn, zijn traditionele figuren met een hedendaagse twist. Zo is er een: gedecoreerde Sint (melk- & pure chocolade), Boot van de Sint, Sint op Paard (melk- en witte chocolade), Sint in Karamel Doré (chocolade met karamel en zout) en Schoencadeautjes. Qua prijs variëren de figuren tussen de een en vijf euro.

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.