Welmoed Bezoen deelt recept wilde citroenrisotto exclusief via Crisp

Welmoed Bezoen deelt recept wilde citroenrisotto exclusief via Crisp

Vorig artikel Volgend artikel

Het favoriete recept uit ‘Welmoeds Wilde Keuken’ van chef en de auteur Welmoed Bezoen is haar wilde citroenrisotto met venkel. Friszure stukjes citroen zijn de geheime smaakbommen in dit gerecht. Het nieuwe kookboek ligt pas half mei in de winkels, maar via één klik in de Crisp-app leg je alle ingrediënten voor dit recept in je boodschappenmand.

Bezoen geeft daarnaast ook nog een inkijk in wat haar favoriete producten zijn die op haar boodschappenlijst niet mogen ontbreken. Ze heeft inmiddels al een mooie carrière achter de rug. Zo werkte ze onder meer als chef-patissier in de tweesterren keuken van Ron Blaauw. Daar leerde ze alle trucs en bereidingstechnieken waarna ze zich is gaan storten op het koken met groenten.

Kookboeken

Ze is ook kookboeken gaan maken en Gloeiend Groen, Comfort Food en Saladebijbel verschenen al van haar hand. Haar nieuwe boek verschijnt half mei en bestaat uit alles wat het leven lekker maakt. Bezoen over het nieuwe boek: “Ik wil niet alleen mijn recepten en verhalen delen. Ik wil mensen de wilde moed geven om aan de slag te gaan, hun eigen smaak te ontdekken en wie weet ook een beetje te experimenteren.”

Wilde citroenrisotto met venkel

Haar favoriete recept uit haar nieuwste boek, de wilde citroenrisotto met venkel, is inmiddels via de Crisp-app te bestellen. Over het recept vertelt ze: “Door de venkel te karameliseren transformeert de smaak. Het krijgt een zachte structuur en een lichtzoete beleving. Ik houd ervan om alledaagse, maar verse ingrediënten op een nieuwe en verfrissende manier te gebruiken. Zo kan je van weinig toch iets heel bijzonders maken. Mijn nieuwe kookboek staat vol met dit soort recepten.”

Wes van Geneijgen

Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies