Magnum lanceert twee nieuwe smaken: Double Starchaser & Double Sunlover

Magnum lanceert twee nieuwe smaken: Double Starchaser & Double Sunlover

Vorig artikel Volgend artikel

Het is een heerlijk zonnige dag dus geen beter moment voor Magnum om nieuwe ijssmaken te introduceren: Double Starchaser en Double Sunlover. Volgens het ijsmerk zijn dit de meest luxe ijsjes van het jaar en ze zijn verkrijgbaar op een stokje of in een pint. De Sunlover is om van te genieten in de zon en de Starchaser is er juist voor de zwoele zomernachten.

Daarmee vult het ijsmerk het ‘Double’-assortiment aan met twee nieuwe smaken, waarvan de een wat meer zomerse ingrediënten heeft en de andere heeft wat meer ingrediënten waar je het warm van kreeg. De ijsjes op een stokje zijn gedipt in een dikke laag chocolade met knapperige stukjes en hebben om het ijs een sauslaag.

Sunlover & Starchaser

De Double Sunlover is zacht kokosroomijs dat gecombineerd is met een fruitige swirl van mango- en passievruchtijs en saus, omhuld met een dubbele laag krakende, witte chocolade en dit alles is afgetopt met krokante stukjes kokosnoot. De Double Starchaser is gemaakt van roomijs met popcornsmaak, een swirl van karamelijs, gedipt in een karamelsaus en omhuld met chocoladeijs en knapperige gekarameliseerde stukjes mais.

Pleasure is always on

Robin Misdorp, brand builder bij Magnum, over de nieuwe smaken: “Dit jaar staat voor Magnum in het teken van ‘Pleasure Is Always On’. Met de nieuwe Double-smaken willen we iedereen inspireren elk moment van de dag te genieten en om datgene waar je plezier uit haalt na te streven, wat dat ook mag zijn. Naar het strand met vrienden, uitgaan tot in de late uurtjes of op de bank genieten van een pint, waar jij ook maar gelukkig van wordt.”

De nieuwe ijssmaken zijn verkrijgbaar in individuele verpakking, multipack (4 pack) multipack mini’s (6 stuks) en in een pint.

Wes van Geneijgen

Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies