Iglo introduceert nieuwe vega(n) diepvriesproducten

Iglo introduceert nieuwe vega(n) diepvriesproducten

Vorig artikel Volgend artikel

We zijn begonnen aan de Nationale Week zonder Vlees, dus het valt te verwachten dat er veel nieuws te melden valt van producenten die hun vega(n) assortiment uitbreiden. Iglo trapt af en rolt onder de noemer ‘Green Cuisine’ een nieuwe reeks vega(n) diepvriesproducten.

In totaal worden er vijf nieuwe producten gelanceerd onder deze naam: een burger, balletjes, en vegetarisch gehakt op basis van erwten-eiwit. Daarbij komen nog falafel en veggie sticks. De plantaardige producten zijn een antwoord op de groeiende vraag naar plantaardige producten die ook Iglo ziet.

Plantaardige oplossing

Bij Iglo zijn ze blij dat de producten nu gelanceerd worden. Senior Brandmanager, Laura Schoemakers, over de Green Cuisine producten: “De producten van Iglo Green Cuisine bieden een oplossing om complete en smaakvolle gerechten zonder vlees in een handomdraai op tafel te zetten; rijk aan plantaardige eiwitten en beter voor het milieu. Bij de ontwikkeling ervan hebben we altijd voor ogen gehouden dat de producten van zodanige kwaliteit moeten zijn, dat je geen vlees mist. We zijn enorm trots op het resultaat, het is gelukt!”

Veganistisch

Alle nieuwe producten zijn vegan. Zoals al vermeld zijn de burgers, balletjes en het vegetarisch gehakt op basis van erwteneiwitten gemaakt. Dat is een natuurlijke bron van vezels en een goed alternatief voor mensen die geen soja of tarwe-eiwit kunnen of willen eten. De Falafel is natuurlijk van kikkererwten gemaakt en de veggie sticks hebben een basis van maïs, doperwten en wortel.

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies