Deliveroo viert Chinees Nieuwjaar en verstopt gouden gelukskoekjes in bestellingen

Deliveroo viert Chinees Nieuwjaar en verstopt gouden gelukskoekjes in bestellingen

Vorig artikel Volgend artikel

Op 1 februari wordt tijdens het Chinees Nieuwjaar het Jaar van de Tijger ingeluid. Daar speelt maaltijdbezorgplatform Deliveroo dit jaar op in door gelukskoekjes bij bestellingen uit te delen. Klanten die bij een van de tien geselecteerde Aziatische restaurants een bestelling plaatsten hebben de kans om tot 500 euro aan Deliveroo-tegoed te winnen. De hoofdprijs zit verstopt in een gouden gelukskoekje.

Vijftien dagen lang wordt naast in China ook in Vietnam, Taiwan en Korea Chinees Nieuwjaar gevierd. Tijdens die dagen komen families en vrienden bijeen om een nieuw jaar te vieren en ook vooral samen lekker te eten. Deliveroo sluit hierbij aan en wordt er in de week van 1 t/m 7 februari twintig gelukskoekjes met prijzen van 10, 20, 50, 100 en 500 euro verstopt in de bestellingen.

Gelukskoekjes

Om kans te maken hoeven klanten alleen maar een bestelling te doen bij een van de onderstaande geselecteerde restaurants. Zo wordt er meteen kans gemaakt op een van de prijzen die geleverd worden in de vorm van vouchers en gouden gelukskoekjes. De restaurants voegen om Chinees Nieuwjaar te vieren sowieso ook hun eigen gelukskoekjes bij een bestelling toe met natuurlijk een goede levenswijsheid, toekomstvoorspelling of advies.

Deelnemende restaurants

Het belangrijkste is natuurlijk om te weten bij welke restaurants je kans maakt om een van de prijzen. Helaas lijkt het erop dat je in Amsterdam de grootste kans gaat maken, maar dit zijn de geselecteerde restaurants:

  • Wok to Walk Leidsestraat (Amsterdam)
  • Wok to Walk Amsterdamseweg (Amsterdam)
  • Wok to Walk Warmoesstraat (Amsterdam)
  • Wok to Walk Reguliersbreestraat (Amsterdam)
  • Takumi Ramen Kitchen (Amsterdam)
  • Takumi Ramen & Yaki Soba (Amsterdam)
  • Umaimon Takumi Japanese Noodle Bar (Amsterdam)
  • Takumi Ramen Kitchen (Eindhoven)
  • Takumi (Den Haag)
  • Sapporo Ramen Kitchen (Rotterdam)
Wes van Geneijgen

Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip. Mail: redactie@eatly.nl

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies