Pablo Beer: Innovatief brouwsel met cocabladeren

Pablo Beer: Innovatief brouwsel met cocabladeren

Vorig artikel Volgend artikel

Pablo Beer brengt een verrassend ingrediënt naar de bierwereld: cocabladeren. Na jaren van ontwikkeling is het gelukt om een perfecte balans te vinden in smaak en het gebruik van cocabladeren in het brouwproces.

Pablo Beer, bedacht door Jeremy Vermolen, bekend van diverse TV (kook)programma's waaronder De Grote Tuinverbouwing en BBQ Battle (RTL4), is geïnspireerd op eeuwenoude tradities waarbij het gebruik van cocabladeren centraal staat. Dit bier, gebrouwen met natuurlijke ingrediënten, biedt een verfrissende smaak met een subtiele oppepper, waardoor het een gezonde, energieke en natuurlijke dorstlesser is.

CEO en eigenaar Jeremy Vermolen zegt hierover: "Met cocabladeren als ingrediënt willen we een nieuwe wereldwijde trend zetten in de bierindustrie, waar hop ooit de hoofdrol speelde. Het proces om tot dit eindresultaat te komen, inclusief de uitdagingen van importeren, heeft geleid tot een jarenlange ontwikkeling van de smaak. Cocabladeren bieden, net als hop, een aangename bitterheid, maar voegen ook een unieke diepte en natuurlijke energie toe aan het bier. Na jaren van inspanning zijn we erin geslaagd om een bier te creëren met slechts 3,5% alcohol en weinig calorieën, maar met een natuurlijke boost."

Wat Pablo Beer echt onderscheidt, is de krachtige energie en het positieve gevoel dat voortkomt uit de cocabladeren, zoals al eeuwenlang ervaren wordt in Zuid-Amerikaanse culturen. Deze natuurlijke stimulans, gecombineerd met de heerlijke smaak van Pablo Beer, zorgt voor een unieke en verfrissende drinkervaring die avonturiers zal aanspreken.

Pablo Beer is nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en horecagelegenheden en wordt volgens Jeremy verwachting snel een wereldwijde sensatie. Meer informatie is te vinden op de website van Pablo Beer.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....