Innocent Kids Smoothies, fruitige slurpverpakking als tussendoortje

Innocent Kids Smoothies, fruitige slurpverpakking als tussendoortje

Vorig artikel Volgend artikel

Het is altijd goed om bij deze tussendoortjes even stil te staat bij de vraag of ze ook nog gezond zijn. Innocent smoothies staan bekend om hun natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van toegevoegde suikers, kleur- en smaakstoffen. Dit maakt ze tot een gezonder alternatief in vergelijking met veel andere frisdranken die vol zitten met toegevoegde suikers en kunstmatige stoffen. Smoothies kunnen een gezonde aanvulling zijn op je dieet, mits met mate geconsumeerd.

Smoothies voor de kids

Kinderen zijn anders dan volwassenen, zo houden ze niet van stukjes in hun smoothies. De meeste zijn dol op aardbeien, mango's en ananas. Innocent heeft al deze smaken in een smoothie gestopt. In een knijppakje met een rietje, zodat je het overal meteen en zonder knoeien (knoeiproef) kunt drinken. Ze zijn gemaakt van 100% geperst fruit, zonder concentraten of sterilisatie en smaken. Ze bevatten verder geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen of suiker. Een ander voordeeltje is de smoothies 12 uur buiten de koelkast bewaard worden al smaken ze gekoeld een stuk lekkerder (mini onderzoek).

Twee soorten innocent kids smoothies:

  • Sinaasappels, Mango en Ananas: Lekker fris en misschien een klein beetje zuur.
  • Aardbeien, Frambozen en Appels: Een combinatie die kinderen altijd lekker vinden.

Vergeet vooral niet te schudden voor gebruik! De innocent kids smoothies zijn verkrijgbaar bij de meeste grote supermarkten in het koelschap. Op de verpakking staan puzzels, raadseltjes en andere leuke dingen om te doen met je kleine vrienden.

Innocent_Kids_Smoothies
Innocent Kids Smoothies, fruitig tussendoortje maar wel met mate

Niet geschikt voor regelmaltige consumptie

Smoothies kunnen een gezonde aanvulling zijn op je dieet, mits met mate geconsumeerd. Ze bieden belangrijke voedingsstoffen en geen toegevoegde suikers, maar hun hoge natuurlijke suiker- en caloriegehalte maakt ze minder geschikt voor regelmatige consumptie, vooral voor mensen en kinderen die op hun gewicht letten of suikerinname willen beperken. Het is altijd beter om de voedingsinformatie te controleren en te zorgen voor een gebalanceerd dieet waarin je ook hele vruchten en groenten opneemt voor maximale vezel- en nutriëntopname.

Innocent is een B Corp d.w.z dat zij voldoen aan de hoogste normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en wettelijke verantwoording. Zo geeft het bedrijf 10% van hun winst aan goede doelen en wordt het fruit geperst in een fabriek die voor het grootste deel draait op hernieuwbare energie.

Redactie Eatly

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.