Dankzij Calvé bestaat er nu pindakaas met kruidnoten

Dankzij Calvé bestaat er nu pindakaas met kruidnoten

Vorig artikel Volgend artikel

De race naar Sinterklaas en kerst is inmiddels echt goed onderweg. Peper- en kruidnoten en nieuwe Sinterklaas-chocolade van onze zuiderburen liggen al in de winkel. Calvé doet ook een goede duit in de zak: Sinterklaas pindakaas! Pindakaas waar kruidnotenkruimels doorheen zitten.

Een tijdje geleden keken we al niet meer op van smeerbare hagelslag, dus pindakaas met kruidnoten is dan een heel logisch iets. Als we het persbericht mogen geloven, dan is deze variant een speciaal verzoek geweest uit Spanje. De Sint zelf heeft Calvé gevraagd om iets tofs te bedenken voor zijn feest. Zo geschiede.

Rijmelarij

Bij Calvé hebben ze blijkbaar een aspirant-dichtpiet in de gelederen, lees zelf maar: “Al jaren maken we voor jong en oud, pindakaas waar iedereen van houdt. Maar dit jaar vroeg Sint ons om naast onze vertrouwde smaken, een keer iets heel bijzonders te maken. De smeuïgste pindakaas in een speciale Sinterklaasvariant. Is dat niet het lekkerste cadeautje van het land?

Nu helemaal uit Spanje met de boot, deze heerlijke pindakaas met kruimels van kruidnoot. Sinterklaas Pindakaas van Calvé is een echt cadeautje op je brood mét stukjes kruidnoot! Een speciale editie tijdens Sinterklaas, om het feest nog mooier en bovendien lekkerder te maken.”

De Sinterklaas pindakaas is glutenvrij en bij de bekende verkoopadressen tijdelijk verkrijgbaar.

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.