Dopper op het podium met Limited Edition Steel-collectie

Dopper op het podium met Limited Edition Steel-collectie

Vorig artikel Volgend artikel

Ter voorbereiding op de sportzomer van 2024 introduceert Dopper de Limited Edition Dopper Steel-collectie. Als eerbetoon aan de helden die strijden tegen verpakt water, bestaat de collectie uit vijf flessen in de iconische kleuren Goud, Zilver en Brons, gemaakt van 90% gerecycled staal.

Champions just Refill

De boodschap "Bijvullen = Winnen" onderstreept Dopper's missie om verpakt water te verslaan door kraanwater te promoten. De Limited Edition benadrukt dat iedereen die bijvult, een medaille verdient. Champions just refill.

De duurzaamheidslat leggen we hoger, in alles wat we doen. Onze missie is duidelijk: een einde maken aan verpakt water door kraanwater te omarmen en duurzame keuzes te promoten.
- Virginia Yanquilevich, CEO van Dopper

Dopper streeft naar het promoten van kraanwater

Dopper is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn herbruikbare waterflessen met een kenmerkend en inmiddels ook een herkenbaar design. Het bedrijf is opgericht in 2009 met als missie het verminderen van plastic afval en het promoten van duurzaamheid.

De Dopper waterflessen zijn ontworpen om hergebruikt te worden en zijn gemaakt van veilige materialen zoals BPA-vrij plastic en roestvrij staal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, en hebben een handige dop die kan worden gebruikt als drinkbeker.

Naast het produceren van waterflessen zet Dopper zich ook in voor waterprojecten over de hele wereld. Een deel van de opbrengst van de verkoop van Dopper producten gaat naar het ondersteunen van schoon drinkwater initiatieven, met als doel het verminderen van plastic afval en het verbeteren van toegang tot schoon drinkwater voor iedereen.

Door hun inzet voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid heeft Dopper een grote populariteit verworven, zowel in Nederland als internationaal. De Dopper waterflessen zijn een symbool geworden voor een bewuste levensstijl en een stap naar een schonere planeet.

Dopper_Goud_Zilver_Brons_limited_Edition

Goud, Zilver en Brons voor iedereen die gaat bijvullen

De robuuste Dopper Steel-flessen, verkrijgbaar in 490 ml en 800 ml, bieden een duurzaam alternatief voor single-use verpakt water. Gemakkelijk schoon te maken en ideaal voor sport en avontuur.

De nieuwe Dopper Steel-collectie wordt al vanaf 5 maart 2024 gefaseerd online en in winkels gelanceerd. De collectie is ook te koop op Dopper.com en bij geselecteerde retailers. Prijzen vanaf € 22,95. Wees er wel snel bij want deze echt prachtige Limited edition Steel-flessen zijn beperkt beschikbaar.

Dopper stimuleert bewustwording rondom het gebruik van kraanwater en spoort mensen aan om hun eigen herbruikbare fles te gebruiken, zodat ze altijd toegang hebben tot schoon drinkwater, waar ze ook zijn.

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....