Tankstation Shell start samenwerking  met sterrenchef Soenil Bahadoer

Tankstation Shell start samenwerking met sterrenchef Soenil Bahadoer

Vorig artikel Volgend artikel

Het is best fascinerend om te zien wat Shell bij zijn tankstations doet qua eten. Al jaar en dag is het op dat gebied langs de weg niet best gesteld. Maar met nieuwe concepten en een moderne invulling van het assortiment maakt het bedrijf interessante stappen. Zo is er nu voor het thema ‘Proef de wereldkeuken’ een samenwerking gestart met sterrenchef Soenil Bahadoer.

Ieder kwartaal wordt via dit thema een tijdelijk nieuw assortiment geïnspireerd door wereldse smaken geïntroduceerd. Dit kwartaal ligt logischerwijs de focus op de Surinaamse en Indiase keuken. Chef Bahadoer bijt de spits af met de bara kip en roti. Die zijn vanaf deze week beschikbaar bij ieder Shell-station met een bakkerij.

Nieuwe producten

Naast deze producten van Bahadoer staan er ook andere tijdelijke nieuwe producten op de kaart, zoals: spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische sapjes. Kees van Wezel, Head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail, over de nieuwe producten: “Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld.”

Chef Bahadoer over de samenwerking: “Ik wil gasten van Shell graag kennis laten maken met de Surinaamse en Indiase keuken. Het gebruik van verschillende smaken leerde ik al op jonge leeftijd van mijn moeder. Die wereldse smaken proef je terug in de bara kip.”

Bahadoer in een foodtruck

Om mensen kennis te laten maken met de bara kip, gaat chef Bahadoor in een foodtruck verschillende stations langs. Zo staat hij op donderdag 20 april bij station Haarrijn aan de A2 (van 11:00 tot 12:30 uur) of station de Andel aan de A12 (van 13:00 tot 14:30 uur). Daar kan gratis een broodje bara kip geproefd worden, zolang de voorraad strekt. Daarnaast geeft hij verschillende prijzen weg, zoals een van zijn kookboeken of een lunch- of dinerbon voor zijn restaurant De Lindehof.

Redactie Eatly.nl

De redactie van Eatly brengt je het leukste nieuws op gebied van eten en drinken! Vragen? Stuur dan een mail naar Redactie [at] Eatly.nl.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies