Wes van Geneijgen
Hoofdredacteur Eatly
Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.
Mail: redactie@eatly.nl
Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.
Mail: redactie@eatly.nl
Het ziet ernaar uit dat we nog wel even in een lockdown zitten en met de avondklok die morgenavond ingaat is januari 2021 ten opzichte van 2020 meer van hetzelfde. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen....
Tijdens een maand die draait om het genieten van niet-alcoholische versnaperingen is het altijd goed om eens te kijken naar wat het aanbod aan sappen is. Een van de voor mij ‘new kids on the block’ is Thijs Drinks. D...
Twee lockdowns, restaurants en kroegen voor lange periodes dicht maakten 2020 niet het beste jaar voor de bierbrouwers in ons land. Toch is er volgens belangenorganisatie Vereniging Nederlandse Brouwers een lichtpuntje:...
Sinds de ginrevolutie is er meer aandacht gekomen voor tonics waarmee je gin kan mixen. Er zijn inmiddels verschillende bedrijven die zich speciaal richten op tonics en mixers. Als het om dark spirits zoals rum en whisky...
Al jaren wordt er gerept over ‘urban farming’ in steden. Een van de meest in het oog springende initiatieven zijn dan altijd de dakboerderijen in wereldsteden, zoals die in Parijs. Inmiddels duikt er al een speerpunt...
In België werd vorig jaar tijdens een van de lockdowns al opgeroepen om niet te vergeten om friet te eten. Uit de eerste cijfers van de Nederlandse brancheorganisatie ProFri bleek in de loop van 2020 al dat de omzet van...
De kans is groot dat een deel van het land na de persconferentie vanmiddag en de mogelijke ophokplicht die boven de markt hangt toe is aan een borrel. Aangezien we ons nog gewoon in Dry January bevinden hebben we drie he...
Het blijkt dat we in Nederland echte pioniers zijn op het gebied van plantaardige vleesvervangers. Onder aanvoering van de Vegetarische Slager zijn er allerlei bedrijven aan het pionieren en experimenteren gegaan. Schout...
België heeft een aantal bijna mystiek te noemen bieren. Één daarvan is Westvleteren, een abdijbier dat gebrouwen wordt in de Sint-Sixtusabdij. Om de bieren te kopen moest je tot vorig jaar nog door verschillende hoepe...
De Winkel op Wielen is enorm enthousiast ontvangen en rijdt steeds grotere rondes, maar dit echt de revival van de SRV-wagen ging worden had ik niet kunnen voorspellen. Toch lijken meer ondernemers de handigheid in te zi...
De Consumentenbond heeft een onderzoek gedaan naar maaltijdvervangende producten zoals shakes en repen. Daarvoor is de samenstelling van 23 producten bekeken en de resultaten zijn niet mals. Veel van de producten bevatte...
De derde maandag in januari wordt sinds 2005 Blue Monday genoemd. Een Britse psycholoog was degene die deze dag zo doopte en de reden waarom is vrij dubieus. Toch is een winterdip een jaarlijks terugkomend iets bij veel...