Wes van Geneijgen
Hoofdredacteur Eatly
Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.
Mail: redactie@eatly.nl
Hoofdredacteur van Eatly.nl. Freelance journalist en copywriter. Geniet van goed eten, drinken en een toffe trip.
Mail: redactie@eatly.nl
Het kan bijna niet anders dan dat de zomer van 2022 in het teken staat van agavedranken: tequila en mezcal. De introductie van het duurzame, kleinschalige tequilamerk Mijenta in ons land past precies in die trend. Vanuit...
Het kan zijn dat je dit nieuws helemaal gemist hebt (red. wij ook), maar vanaf 1 juli krijgen verschillende soorten brood een andere naam die duidelijker moet maken wat voor brood het is en wat er in zit. Bij de bakker e...
In The Harbour Club Theater in Amsterdam is onlangs Alessandro Rancan van Rosalia’s Menagerie uitgeroepen tot Diageo World Class Bartender of the Year 2022. Tijdens deze finale namen vier Nederlandse bartenders het op...
Hopelijk wordt dit geen ‘van uitstel, komt afstel’ maar de invoering van statiegeld op blikjes loopt in Nederland maanden vertraging op. In eerste instantie zou dit aan het eind van 2022 ingevoerd worden, maar inmidd...
Het Groningse restaurant Noor viel niet zo lang geleden bij de uitreiking van de nieuwe Michelinsterren met de neus in de boter en kreeg zijn eerste ster. Om dit te vieren geven eigenaren Marleen en Jeroen Brouwer van se...
Voor iedereen die niet boven de rivieren woont is het altijd al duidelijk geweest: het is friet en geen patat. Toch lijkt ieder jaar de discussie weer op te laaien en heeft iedereen er toch een eigenaardige kijk op of id...
Een van de fastfoodketens die om zijn dierlijke producten bekendstaat is KFC. Kip is daar het hoofdingrediënt van bijna alle items op het menu. Toch doet het bedrijf daar de laatste tijd wat aan door wat meer vegetarisc...
Het is altijd bijzonder als er een jubileum te vieren valt, zeker als het gaat om craft bierbrouwerijen in Nederland. Deze maand is het Amsterdamse Two Chefs Brewing de gelukkige, want de brouwerij bestaat 10 jaar. Om di...
Denk je aan Loetje, dan denk je aan een biefstuk die verdrinkt in jus. Vandaag onthult het biefstukrestaurant een heel bijzonder uitstapje op het menu, want er staat vanaf nu namelijk een plantaardige biefstuk op. Loetje...
Het is heel goed om continu je brein te triggeren: of dit nou met een puzzel, boek of andere soort uitdaging is. Dat is ook een van de redenen dat online breinkrakers zoals Wordle (woorden raden) of Heardle (muziek raden...
Supermarktketen Albert Heijn is de laatste tijd bezig met het verbreden van zijn horizon. Binnenkort komt daar ‘Maaltijd Thuis’ bij. Dat is een nieuwe maaltijdservice van de supermarkt voor mensen die hulp kunnen geb...
Ibiza is door de jaren heen in de zomermaanden een soort van bedevaartsoord voor veel Nederlanders. Op het eiland verschijnen daarom ieder jaar wel nieuwe restaurants en beachclubs na een lange winterslaap. Inmiddels zij...