De 21 meest gevaarlijke etenswaren ter wereld

De 21 meest gevaarlijke etenswaren ter wereld

Vorig artikel Volgend artikel

Wanneer je op vakantie bent in het buitenland, staat er wel eens iets op de menukaart waar je nog nooit eerder van hebt gehoord. Dat je in een restaurant in IJsland denkt: laat ik eens gek doen, ik bestel hákarl! Uiteindelijk blijkt dat rotte haai te zijn en kom je erachter dat het ook nog eens gevaarlijk voor je kan zijn.

Hákarl is dus niet zo'n heel goed idee om te bestellen. Maar wat dacht je casu marzu? Dit is een kaas die ze extreem lang laten rijpen tot het punt dat de larven van de kaasvlieg zich in de kaas nestelen. Ook zoiets dat je liever overslaat.

Zoals hákarl en casu marzu zijn er nog veel meer andere etenswaren die je beter links kan laten liggen. Deze etenswaren zijn in de onderstaande infographic voor je op een rijtje gezet!

infographic_eten_21
Sophie de Kok

Sophie studeert Journalistiek in Tilburg. Ze is dol op sushi en notitieboekjes. Ze schrijft het liefst over Kickstarter campagnes en blogt voor DutchCowboys,...

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies