Grand’Italia introduceert glutenvrije pasta

Grand’Italia introduceert glutenvrije pasta

Vorig artikel Volgend artikel

Echte pasta-lovers onder ons zullen ongetwijfeld het bekende merk Grand’Italia kennen. Het merk staat voor al het goede dat Italië te bieden heeft: bijzonder lekker en rijk eten gemaakt van échte, pure ingrediënten. Oftewel, koken zoals de Italianen dat doen. Vorig jaar introduceerde het merk al Grand'Italia al spelt pasta! Nu heeft het pasta-merk óók glutenvrije pasta!

Glutenvrije producten

Hiermee speelt Grand'Italia in op de vraag naar glutenvrije producten. De glutenvrije pasta is beschikbaar in twee verschillende varianten: Italiaanse penne en fusilli zonder tarwegries. De pasta is gemaakt aan de hand van een uniek recept van witte en volkoren rijst, maïs en quinoa. De pasta's zijn goed te combineren met de Grand’Italia glutenvrije pesto’s en glutenvrije sauzen zoals Sugocasa, Carbonara, Bolognese, Toscana of Pancetta.

glutenvrije pasta

Eind juli verkrijgbaar in de winkel

De pasta's zijn perfect voor mensen die een glutenvrij dieet volgen of bewust minder gluten willen eten. De twee smaken liggen vanaf eind jullie in de winkel en zijn te vinden in het reguliere pastaschap. De glutenvrije pasta's hebben een consumentenadviesprijs van € 2,99 en zijn tevens bekend bij de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Grand_Italia-fusilli-all_Amatriciana
Brett Rijsdijk

Brett is content manager bij Red Banana. Ze is verslaafd aan sociale media, gek op series en is poezenmoeder van twee mega Maine Coons.

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies